Negocieri decisive între PNL şi USR. Barna: Trebuie luată o decizie, indiferent care ar fi aceasta

„Vom avea o întâlnire la finalul acestei săptămâni, în week-end, şi sper să facem paşi înainte necesari pentru Bucureşti, pentru că, din punctul nostru de vedere, suntem relativ aproape de a găsi o soluţie prin care să reuşim să punem în spatele candidatului comun Nicuşor Dan, să punem candidaţi unici. Ar fi fi un lucru, credem noi, valoros şi necesar pentru Bucureşti. Din această perspectivă, zilele următoare sunt critice aş spune pentru găsirea acestei soluţii”, a declatat Dan Barna vineri, într-o conferinţă de presă de lansare a candidaturii Mădălinei Scurtu pentru Primăria Otopeni şi candidaţilor Alianţei USR PLUS pentru Consiliul Local Otopeni.

El a mai precizat că aşteaptă ca PNL „să se decidă dacă vrea să meargă pe această cale a unor candidaturi comune sau o altă posibilitate care poate să existe, fiecare dintre Alianţa USR-PLUS şi PNL să îşi prezinte proprii candidaţi. Toate scenariile sunt pe masă în momentul acesta”.

Întrebat dacă să ne aşteptăm la o decizie pentru candidaturi separate, în cazul în care nu va exista o concluzie în discuţiile cu PNL, Dan Barna a răspuns: „E foarte clar că a început strângerea de semnături şi nu mai putem rămâne într-o incertitudine care este păguboasă şi din punctul nostru de vedere descurajantă pentru electoratul din Bucureşti. Asta e şi poziţia pe care o vom avea în discuţiile de la finalul săptămânii. Trebuie luată o decizie, indiferent care ar fi aceasta. În funcţie de rezultatul întâlnirii cu PNL şi cu domnul Orban, evident săptămâna viitoare vor fi luate nişte decizii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *