Firea reacţionează după ce PNL i-a făcut plângere penală: Nu mă intimidează

„Vă spun sincer, e o situaţie hilară. Ministrul Muncii în loc să se preocupe să găsească soluţii să crească alocaţiile şi pensiile, căci acesta e jobul ei, se ocupă de atacuri politice. 

Problema e chiar la domniile lor. În momentul în care au plecat către alte funcţii care nu mai permiteau activarea în CGMB, din partea PNL Bucureşti am primit recomandarea să numim în consiliu unii oameni care nu erau următorii pe listă. Unii oameni au fost excluşi de pe listă. Primăria a fost anunţată să nu dea curs acestor numiri, căci ele sunt subiecte de proces în instanţă. Acestea sunt încercări de a mă intimida, nu au cu ce să mă intimideze”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, anunţă că PNL depune acţiune în justiţie împotriva Gabrielei Firea, a unui consilier general şi a doi funcţionari din conducerea Primăriei Capitalei pe motiv că aceştia au refuzat să pună pe ordinea de zi a şedinţelor Consiliului General proiectele prin care urmau să fie schimbaţi trei consilieri aleşi pe listele PNL dar care nu mai sunt membri ai acestui partid. Liberalii îi acuză pe cei patru de abuz în serviciu şi susţin că menţinerea celor trei consilieri are scopul de a asigura o majoritate pentru a trece proiectele susţinute de PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *