Ludovic Orban e împăcat: „Ne-am făcut cu vârf și îndesat DATORIA față de România”

”PNL este cel mai serios și cel mai puternic partid de pe eșicherul politic. Este un partid care și-a asumat răspunderea guvernării. Să vi să depui moțiune de cenzură fără niciun motiv palpabil, asta este o nouă mostră de iresponsabilitate din partea PSD. Nu există niciun motiv pentru o astfel de moțiune de cenzură, Guvernul pe care îl conduc și-a făcut datoria față de România cu vârf și îndesat. Am reușit să gestionăm pandemia, am reușit să adoptăm măsuri de relansare economică, eu zic că vom merge cu fruntea sus în fața oamenilor. Avem grijă față de oameni! Să crești

Mă bazez pe orice parlamentar care are o urmă de bun simț, care înțelege interesul României! (…) Noi suntem în continuare parteneri cu cei de la PMP și ne așteptăm să colaborăm foarte bine în continuare.

Imediat ce PSD va declanșa procedura moțiunii de cenzură, evident că vom începe toate discuțiile necesare pentru a menține stabilitatea guvernării, pentru a continua măsurile de relansare economică.”, a spus Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *