O mai ții minte pe românca pe care a iubit-o Ronaldinho? Au și locuit împreună. Ce face acum

Nu este pentru prima oară când o româncă cucerește inima unei vedete internaționale. Româncele au avut mereu iubiți faimoși, precum cântăreți, actori sau sportivi. Astfel că frumusețea acestora a trecut peste orice barieră. A fost și cazul Lianei Chevereșan care s-a iubit cu nimeni altul decât faimosul fotbalist Ronaldinho.

O mai ții minte pe românca pe care a iubit-o Ronaldinho?

În 2010, Liana Chevereşan locuia în Milano unde lucra ca make-up artist şi acolo l-a cunoscut pe celebrul Ronaldinho. Românca locuia de 8 ani în Milano la acea vreme iar Ronaldinho juca la A.C. Milan. A fost dragoste la prima vedere pentru cei doi și astfel a început povestea lor de iubire, care a șocat pe toată lumea.

La acea vreme, Liana avea 29 de ani și era o frumusețe în toată regula: corp frumos, bine lucrat, piele deschisă la culoare și păr blond. Astfel că nu e de mirare că Ronaldinho a fost atras nebunește de ea. Cei doi au vrut să ţină relaţia cât mai secret iar Liana le-a interzis părinţilor ei să discute cu presa despre acest subiect. Legătura dintre ei a fost făcută publică de mai multe publicaţii, atât din Italia, cât şi din România.

O mai ții minte pe românca pe care a iubit-o Ronaldinho

O mai ții minte pe românca pe care a iubit-o Ronaldinho

Ce face acum Liana

Ziarului Gazzetta dello Sport a scris un articol în care specifica că Liliana este “o prietenă apropiată” dar tatăl ei, Gheorghe Chevereşan, a dezvăluit că cei doi “se iubesc şi locuiesc împreună”. “Fata mea e buna prietena cu sora lui”, a spus la vremea aceea domnul Chevereşan. După mai mult timp cei doi s-au mutat în Brazilia, după transferul lui Ronaldinho la Flamengo însă relaţia lor nu a trecut testul timpului și în cele din urmă s-au despărțit.

Însă Liana a mai rămas pentru ceva timp în Brazilia, pentru a se bucura de locurile frumoase de acolo. În prezent este make-up artist și după informaţiilor publicate pe contul său de Instagram, aceasta s-ar afla acum în Malta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *