Craiova: Magistrații amână din nou validarea mandatului de primar al Olguței Vasilescu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au decis luni să mai amâne o data pronunțarea cu privire la validarea mandatului de primar al Liei Olguţa Vasilescu. Este deja a doua oară când iau această hotărâre.

Conform informațiilor publicate pe portalul de judecată, magistrații au decis să fixeze un nou termen pentru data de 3 noiembrie, la ora 16.

În lipsa validării mandatului, Olguța Vasilescu nu poate depune jurământul și nu-și poate prelua funcția pentru care a fost votată în 27 septembrie.

În urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, deputata PSD Lia Olguța Vasilescu a fost aleasă, din nou, primar al municipiului Craiova. Ulterior, pe 15 octombrie 2020, Judecătoria Craiova a validat mandatele consilierilor locali și pe cel de edil al Olguței Vasilescu, dar aceasta nu poate să-și intre în atribuțiile de primar pentru că a fost contestată validarea mandatului de către un craiovean.

Procesul a avut pe 30 octombrie primul termen la Tribunalul Dolj iar pronunțarea ar fi trebuit să aibă loc luni, la ora 16.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *