EXCLUSIV. Ce și-a făcut Gabi Balint la mașină după operația pe care a suferit-o. Fostul mare fotbalist pare că și-a revenit

Ce și-a făcut Gabi Balint la mașină după operația pe care a suferit-o. Fostul mare fotbalist pare că și-a revenit. Cum a fost surprins în oraș, la cumpărături.

Ce și-a făcut Gabi Balint la mașină după operația pe care a suferit-o

2019 nu a fost cel mai bun an pentru Gabi Balint. Dupa ce a trecut, anul trecut, printr-un infarct, în urma căruia i-au fost montate trei stenturi, eroul de la Sevilia se pare că și-a revenit complet.

Gabi Balint a fost surprins, joi, 19 noiembrie 2020, la cumpărături în Ikea, în Capitală. Fostul mare atacant a purtat masca regulamentar si chiar și-a dus căruciorul la locul special amenajat pentru acesta, având un spirit civic bine dezvoltat.

De remarcat este, însă, că și-a personalizat numărul de la mașină cu inițialele numelui său – Gavril Pele Balint. Ne bucurăm să îl vedem pe fostul internațional pe picioarele sale și mai vioi ca niciodată.

Cum si-a personalizat Gabi Balint masina, dupa ce s-a operat la inima
Cum si-a personalizat Gabi Balint masina, dupa ce s-a operat la inima

Gabi Balint a suferit un infarct în luna septembrie a anului 2019 și a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Fostului internațional și câştigător al Cupei Campionilor Europeni i s-au pus trei stenturi la inimă.

În vârstă de 56 de ani, Gabi Balint s-a născut la Sângeorz-Băi, în județul Bistrița.

Fostul internațional n-a mai antrenat din 2014, atunci când a pregătit-o pe Universitatea Craiova. Fotbalistul a jucat pentru Steaua în perioada 1980-1990 și a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987, alături de trupa din Ghencea.

Balint a evoluatt în 34 de meciuri și a dat 14 goluri pentru echipa națională, între anii 1984 și 1992. A jucat la două cluburi, Steaua și Burgos, iar ca antrenor le-a pregătit pe FC Bihor, Sportul Studențesc, Sheriff Tiraspol, Politehnica Timișoara, naționala Moldovei, FC Vaslui și Universitatea Craiova.

Cum a fost surprins Gabi Balint la cumparaturi, in Capitala
Cum a fost surprins Gabi Balint la cumparaturi, in Capitala

Steaua, preluată de investitori din străinătate?

În urmă cu mai bine de o săptămână, fostul mare stelist Gabi Balint venea cu vești grozave pentru fanii CSA Steaua. Fostul internațional afirma că un grup de oameni potenți financiar va prelua clubul din Ghencea.

Fostul mare atacant a menționat că nu poate dezvălui prea multe detalii, pentru moment, însă îi asigură pe fanii roș-albaștrilor că este vorba de investiții majore:

„Eu ştiu nişte lucruri, deja se întâmplă şi se pregătesc nişte lucruri în spate, dar nu pot spune nimic, pentru că sunt neoficiale. Sunt nişte oameni care se pregătesc să preia acest club, dar să avem răbdare! Sunt veşti bune, sunt oameni foarte cunoscuţi, să zicem şi legende ale Stelei. E un grup de oameni care vor să facă lucrul ăsta, mai ales că echipa se va muta pe stadionul ei, unde va fi extraordinar”, a declarat Gabi Balint pentru „Națiunea Stelistă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *