Klaus Iohannis, criticat de Băsescu: A vrut Arcul de Triumf doar pentru el. Nu a înţeles că el nu poate înlocui nici armata şi nici poporul

Fostul președinte al României Traian Băsescu l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru decizia de a anula parada militară de anul acesta. Băsescu spune că actualul președinte a vrut ca de Ziua Națională Arcul de Triumf să fie doar pentru el.

„Un simbol peste care nu se poate trece – Arcul de Triumf a fost şi este asociat cu Armata României şi cu poporul care îi aplaudă trecere cadenţată. Azi, de Ziua Naţională, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el. Nu a înţeles că el nu poate înlocui nici armata şi nici poporul. Urât moment al trufiei unui preşedinte”, a scris Traian Băsescu marţi pe Facebook. 

 Băsescu scrie că în cazul în care Ziua Naţională nu a putut fi sărbătorită cu paradă militară și cu românii din cauza pandemiei, atunci discursul preşedintelui putea fi susţinut în faţa Corpului Diplomatic, pe peluza de la Palatul Cotroceni.

„P.S. – Dacă Ziua Naţională nu a putut fi sărbătorită cu o mare paradă militară şi împreună cu poporul, atunci cuvântarea prezidenţială putea fi ţinută în faţa Corpului Diplomatic, pe peluza de la Cotroceni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *