Ciolacu: Cele trei partide de dreapta îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că cele trei partide de dreapta din coaliţia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului „pe cel mai mare gropar al României”.

Marcel Ciolacu

„Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României. Toţi parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîţu ca să ştie că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberaţii: tăierea bugetului Sănătăţii cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîţu crede că Sănătatea nu este o prioritate, împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă, majorarea salariului minim ‘este o măsură antisocială, distructivă pentru economie’ – aceasta fiind credinţa sinceră a marelui finanţist Cîţu despre creşterea veniturilor angajaţilor din România”, a scris Ciolacu pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că PSD a votat împotriva Guvernului Cîţu.

„Nu vrem din nou austeritate, sărăcie şi privatizări cu dedicaţie, aşa cum dreapta a făcut cât a condus ţara. România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi ţării – Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *