De la ce ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa. Nick Rădoi: „S-au certat din cauza mea!“

La nici 24 de ore de când Ioana Năstase suna la 112 să reclame că este agresată de soțul său, Ilie Năstase, ies la iveală detalii din culisele scandalului iscat ca o furtună. Ioana s-a întors vineri seara de la munte, și în loc să fie primită cu cadouri de ziua ei onomastică, Ilie Năstase i-ar fi aplicat o corecție de toată frumusețea.

Ioana Simion şi Nick Rădoi

Toată lumea s-a întrebat de la ce ar fi putut porni scandalul dintre cei doi soți?! Se pare că la mijloc se află un fost iubit de-al Ioanei, cu care Ilie Năstase și-a tot împărțit replici dure în ultima vreme. Milionarul Nick Rădoi consideră că el a fost mărul discordiei și că Ioana ar fi fost agresată în seara cu pricina chiar din cauza lui.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars. Scandalul dintre Rădoi și Ilie Năstase a început recent, când milionarul român stabilit în America i-a dat like la o poză, pe Facebook, fostei lui iubite. Nick Rădoi i-a comentat “numărul 1” Ioanei la o poză în care bruneta apare alături de o mașină Lamborghini, iar replica lui Năstase a fost “fuck you”. „Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop”, a mai declarat Nick Rădoi.

Ilie și Ioana Năstase

foto: arhivă personală

Nick Rădoi: „Ioana va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”

Milionarul este însă de părere că Ioana îl va ierta pe Ilie, chiar dacă a trăit un episod de violență domestică. „N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a mai spus Rădoi.

Înainte să se mărite cu Ilie Năstase, Ioana Simion a avut o relație de câteva luni cu celebrul milionar Nick Rădoi. Asta se întâmpla cu aproape 3 ani în urmă. „Despărțirea noastră a fost una ok, ea nu s-a obișnuit cu mentalitatea din America. Ioana s-a mutat la mine ca să avem un viitor împreună, dar dacă am ajuns la o înțelegere că nu avem un viitor, relația s-a terminat definitiv. Nu a mai fost vorba după, de împăcare”, a adăugat Rădoi. Contactată de Click!, Ioana Simion a negat că Nick Rădoi a fost motivul de la care a pornit cearta cu soțul ei.”Nu știu ce să spun, dar nu are nici o legătură ”, a declarat aceasta, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *