Simona Halep, speriată de anul 2021. Ce nu își dorește să se întâmple

Anul 2020 a stârnit mari motive de îngrijorare pentru mulți oameni la nivel global. În acest fel, anul 2021 nu este privit cu atât optimism. Simona Halep este speriată de ce s-ar putea întâmpla în 2021, an în care va patricipa la Australian Open.

Simona Halep este speriată de 2021

Sportiva în vârstă de 29 de ani se pregătește intens pentru parciparea sa la Australian Open 2021, fiind primul turneu de Grand Slam din acest sezon. Aceasta a vorbit despre cum vede că va fi acest an și totodată a recunoscut lucrul care o sperie mai mult în 2021. Halep urmează să plece în Australia și a oferit un interviu în care a vorbit despre efectele actualei pandemii dar și despre anumite schimbări din viața sa.

„Mă sperie ca anul 2021 să nu fie ca 2020, în care să nu putem călători, să nu putem interacționa cu prietenii. Să nu poată să se strângă între ei e cea mai mare greutate pentru toţi oamenii” a spus Simona în cadrul interviului.

Ea recunoaște că există și părți pozitive din toată această nebunie pandemică și afirmă că această situație i-a dat o energie imensă care o face să se vadă jucând încă 2-3 poate chiar 4 ani. Jucătoarea de tenis și-a stabilit ca principal obiectiv medalia de la Jocurile Olimpice.

”Principalul obiectiv este medalia la Jocurile Olimpice, îmi doresc tare mult să pun în vitrină o medalie indiferent ce medalie”, a declarat Simona Halep pentru Aleph News.

”Principalul obiectiv este medalia la Jocurile Olimpice” - Simona Halep
”Principalul obiectiv este medalia la Jocurile Olimpice” – Simona Halep

Sportiva se declară pro vaccinare

Halep privește cu ochi buni vaccinarea atât pentru fiecare dintre noi cât și pentru cei din jurul nostru. Ea va face vaccinul anti-Covid și recunoaște că îi este teamă de toată această situație. Ea a fost infectată cu temutul virus dar a avut simptome ușoare, iar după cele 14 zile de carantină a reluat antrenamentele.

”Eu mă voi vaccina și consider că trebuie să ne vaccinăm că să avem grijă în primul rând de noi și de cei din jurul nostru pentru că dacă nu ne vaccinăm putem transmite în continuare acest virus. Am crezut că voi avea COVID-19 pentru că am știut că o să se răspândească. De la început mi-a fost teamă, din martie, de când a început toată această treabă. M-am ferit cât am putut de mult. Din fericire, am avut simptome foarte ușoare la început, prima și a doua zi. După aceea n-am mai avut nimic și nu mi-a afectat plămânii, ceea ce m-a bucurat tare mult pentru că am putut să mă antrenez la 10 zile după cele 14 de carantină.” a mai adăugat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *