Ioana Năstase dezvăluie cum a început scandalul cu soțul ei. Ce reacție a avut fiul acesteia

Soția lui Ilie Năstase a făcut noi dezvăluiri despre cearta dintre ea și fostul tenismen. Se pare că totul a început în momentul în care aceasta s-a întors de la munte, acolo unde petrecuse câteva zile împreună cu prietenele sale. Mai mult, Ioana a explicat și ce reacție a avut fiul ei atunci când a aflat de scandal.

„Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adăugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei.

Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a declarat Ioana Năstase, scrie playtech.ro, citat de Libertatea.

„Am o vârstă, am experienţă, nu mai sunt o puştoaică la minte ca să judec mai mult cu inima, nu ştiu ce voi decide. E prematur să spun acum!

După Istanbul, am fost la munte cu câteva prietene şi, când m-am întors, l-am simţit încărcat negativ şi în ciuda tentativelor mele de a dezamorsa situaţia, a ieşit cum a fost mai rău​”, a mai adăugat soția fostului tenismen pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *