Procesul de divorț dintre Andreea Antonescu și Traian Spak a fost amânat

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au reușit încă să divorțeze, din cauza pandemiei. Soțul artistei se află în America, în timp ce ea și Sienna se află de mai mult timp în România. Vedeta a vorbit despre posibilitatea de a mai da o șansă căsniciei.

Andreea Antonescu

„Nu mă simt împăcată. În general, când încep un lucru îmi place să-l duc la bun sfârșit, dar îmi dau seama că nu ține de noi să finalizăm acum.

Suntem în relații foarte bune, vorbim des la telefon, Sienna fiind cu mine în București, așa că este normal să comunice cu tatăl ei. Iar eu sunt mereu acolo.

În plus, el este cel care o răsfață mai mult pe Sienna, iar eu sunt părintele care trebuie să rămână mai rațional, așa că și aici avem destule discuții”, a declarat Andreea Antonescu, scrie VIVA!, citată de Libertatea.

„După cum am susținut în ultimii ani, niciodată să nu spui niciodată! Cert este că, în acest moment, decizia rămâne constantă și așteptăm să treacă această perioadă pentru a putea duce la capăt ceea ce deja știți”, referindu-se la o eventuală împăcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *