Reacția surpriză a lui Dan Negru când a fost întrebat dacă a fost iubitul Andreei Marin. ”El a știut să ne contamineze”

Celebrul prezentator a vorbit recent despre un aspect neștiut al vieții sale. În urmă cu ceva vreme, s-a presupus că între Dan Negru și Andreea Marin ar fi existat o legătură amoroasă. Recent, omul de televiziune a răspuns sincer legat de presupunerea că a fost iubitul Andreei Marin, dezvăluind ce relație a avut cu vedeta.

A fost sau nu Dan Negru iubitul Andreei Marin. Ce a dezvăluit prezentatorul

Dan Negru este o persoană publică extrem de discretă cu viața sa, inclusiv cu aspectele intime din trecutul său. Totuși, vedeta de la Antena 1 a acceptat recent provocarea lui Denise Rifai și a răspuns în cadrul emisiunii acesteia mai multor întrebări legate de un zvon din trecut. Se credea că între Dan Negru și Andreea Marin, fosta sa colegă de la TVR, ar fi existat o legătură amoroasă.

Prezentatorul TV, care se bucură de o familie frumoasă și fericită alături de soția sa și cei doi copii, a mărturisit în paltoul emisiunii  ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că între el și Andreea Marin nu a existat nimic mai mult decât o relație strict profesională. Acesta a rememorat începuturile lor în televiziune, alături de alți colegi, aflați sub îndrumarea regretatului Valeriu Lazarov.

Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov (n.red. Valeriu Lazarov), unul dintre cei mai mari oameni de televiziune din România, și am iubit împreună job-ul ăsta. Și eu, și Andreea, și Cosmin Cernat și Raluca Moianu, iar domnul Lazarov a știut cumva cum să ne contamineze. Un profesor bun nu e ăla care te învață, ci ăla care te contaminează. Nu a fost nimic între noi, Andreea are copiii ei, eu am doi copii, a explicat Dan Negru, relația lui cu Andreea Marin.

Dan Negru și Andreea Marin au lucrat împreună la TVR
Dan Negru și Andreea Marin au lucrat împreună la TVR

Ce crede prezentatorul despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

De asemenea, continuând discuția, Negru a mărturisit că le apreciază atât pe Andreea Marin cât și pe Mihaela Rădulescu, considerându-le pe colegele sale drept cele mai bune prezentatoare din România.

Andreea e unul din oamenii importanți, care a lăsat urme în televiziunea din România. Am lucrat cu multe prezentatoare de televiziune, două sunt extraordinar de generoase. Am prezentat cu ambele: Andreea e una dintre ele, cealalaltă de care îți spun e Mihaela Rădulescu. Sunt două prezentatoare generoase pentru că pe tine, ca și coprezentator te fac să te simți bine, nu sunt ca acelea care vor mereu să iasă în față, care sunt agresive în fața publicului, a mărturisit Dan Negru în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *