Un curier este eroul zilei în lume. A salvat o fetiță de doi ani care căzuse de la etajul 12

Un curier este eroul zilei în lume, după ce a salvat în mod miraculos o fetiță în vârstă de doi ani care căzuse de la etajul 12 al unui bloc din Vietnam. Bărbatul a auzit strigătul disperat pentru ajutor al unei persoane și a acționat fără să stea pe gânduri. Copilul a aterizat în brațele lui. Declarația pe care a făcut-o salvatorul în urma incidentului este impresionantă.

Cum a reușit curierul să salveze fetița care căzuse de la etajul 12

Curierul, numit Nguyen Ngoc Manh, în vârstă de 31 de ani, își vedea de treabă duminică seara în Hanoi, capitala Vietnamului. Fusese trimis să livreze un colet unui client, când totul a luat o turnură neașteptată. A auzit un strigăt de ajutor și a văzut fetița de doi ani care s-a cățărat pe balustrada balconului unui apartament de la etajul 12 al unui bloc din apropierea lui. Apoi, a urmat ceva ce l-a surprins chiar și pe el.

”Am ieșit imediat din mașină și m-am cățărat pe clădirea din apropiere. M-am urcat pe un acoperiș înalt de doi metri ca să găsesc cea mai potrivită poziție pentru a o salva pe fată. Am încercat să îmi întind mâna cât mai mult ca să o pot prinde în cazul în care ar fi căzut. Din fericire, fetița a căzut în brațele mele”, a spus curierul care a devenit erou.

Un curier este eroul zilei în lume. A salvat o fetita de doi ani care cazuse de la etajul 12
Curierul care a devenit erou

Motivul pentru care curierul devenit erou a dus copilul de urgență la spital

Însă, panica nu s-a încheiat acolo. După ce a salvat copilul de la o cădere de la 50 de metri înălțime față de sol, curierul a observat un detaliu ce l-a înspăimântat și l-a determinat să o ducă pe fetiță de urgență la spital. Mai exact, bărbatul a observat că aceasta avea sânge la nivelul gurii. Medicii au spus că micuța a suferit o fractură la mână și una la picior, dar că se află în afara oricărui pericol, conform The Independent. Pe de altă parte, tabloidul Daily Mail a scris, citând presa locală, că ea este tratată pentru un șold dislocat.

”Totul s-a întâmplat într-un minut. Nici nu știu cum m-am cățărat pe acel acoperiș atât de repede. Nu mi-a venit să cred că i-am salvat viața”, a spus curierul, care a suferit la rândul lui o entorsă la o mână, în urma acestui incident cu final fericit.

Ce a spus curierul despre faptul că a fost numit ”erou”

După această întâmplare, curierul a devenit rapid unul dintre cei mai populari oameni din Vietnam. O fotografie a lui a circulat intens pe rețelele de socializare, iar conturile sale s-au ales cu mii de noi urmăritori. În plus, telefonul mobil i-a sunat fără oprire.

”Nu doar că mi-a schimbat viața. Mi-a schimbat-o cu susul în jos! În mod normal, postările mele de pe Facebook atrăgeau doar câteva zeci de răspunsuri, iar acum generează zeci de mi de reacții”, a spus el, precizând cu modestie că nu se consideră un erou, pentru că probabil orice altă persoană ar fi acționat la fel într-o asemenea situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *