Am primit de la Domnul Subprefect Alexandru Ciprian USR următorul comunicat :”Situatie Coalitie PNL-USRPLUS la nivel national

Iata mai jos cateva chei importante de analiza a situatiei actuale a guvernarii:
Ministrul USR, Stelian Ion, este revocat din functie fara a fi consultati, invocandu-se in mod mincinos pasivitatea in acordarea avizului pentru PNDL3.
Motivul real al revocarii este de fapt controlul asupra numirii procurorilor sefi de parchete(DNA, DIICOT, PG)
Aceasta revocare neconforma cu protoculul de coalitie vine dupa revocarea in martie a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, invocandu-se ca a publicat ideea ca sunt erori in raportarea deceselor COVID. La cateva saptamani dupa aceea, rapoartele au demonstrat ca ministrul Voiculescu a avut dreptate. Asadar revocarea sa a fost un abuz din partea primului ministru, Florin Catu.
Se invoca ideea ca USRPLUS nu sunt de acord cu programul Anghel Saligny.
Dupa ce cititi textele abracadabrante ale PNL legate de importanta acestui program si vaicareala ca noi nu suntem de acord cu dezvoltarea zonelor rurale, tineti minte esenta:
PNDL1 si PNDL 2 au fost surse de bani (furt) pentru clientela politica
Suntem de acord cu PNDL3 dar cu un control mai bun atat al alocarilor cat si al cheltuielilor astfel incat programul sa dea randament maxim.Nu mai vrem terenuri de fotbal in panta sau partii de schi la campie.
Situatia la Giurgiu
A aparut ieri un text al domnului deputat Andrei Alexandru in care suntem acuzati inca o data ca am pus psd-isti in functii.
Total fals, nu am pus nici macar USR-isti in functii.
Raspunsul pentru domnul deputat este o intrebare:
La ce partid ati fost din 2016 pana in 2019? (PSD) Asta inseamna ca ati votat macelarirea legilor justitiei si infiintarea sectie speciale? Asta va face mai putin bun decat alti oameni? Nu as discrimina pe criteriul politic sunt oameni buni in toate partidele, trebuie doar sa fie lasati in functii de decizie.
Ne mai acuza ca nu suntem giurgiuveni, cu referire direct la mine.
Aici am 2 raspunsuri pentru dumnealui:
-traiesc in Giurgiu din anul 2000
-presedintele PNL Giurgiu este din judetul Alba
-un deputat PNL Giurgiu este din judetul Dambovita
-niciunul dintre cei 2 de mai sus nu are nicio legatura cu judetul nostru, niciuna. Nu ii acuz pe cei 2 ca ar avea vreo vina, insa il rog pe domnul deputat sa nu judece cu dubla masura.
Next steps:
Astazi la ora 15 in Comitetul Politic National USRPLUS vom decide in legatura cu motiunea, cand si cu cine o vom depune
Vom ramane in coalitie atata timp cat premier nu va mai fi dl Catu(a pierdut toata increderea necesara unor parteneri de guvern)
In caz cotrar ne vom retrage de la guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *