Proiectul Legii offshore va fi dezbătut de Senat în procedură de urgenţă – Radu Oprea: Când este o lege importantă, avizele vin mult mai devreme

Proiectul Legii offshore, care a intrat marţi pe agenda Biroului permanent, va fi dezbătut de Senat în procedură de urgenţă, a declarat liderul senatorilor PSD, Radu Oprea, la finalul şedinţei, anunță agerpres.

El a precizat că Biroul permanent al Senatului a transmis întrebări către Consiliul Legislativ, Consiliul Economic şi Social şi aşteaptă avizele, urmând ca proiectul să fie repartizat către comisiile de specialitate.

„Trebuie să vină aceste avize şi apoi va fi repartizat la comisii pentru a intra în dezbatere publică. Cu cât mai repede vin aceste avize de la Consiliul Legislativ, de la CES, cu atât mai repede intră în dezbatere. Se poate întâmpla ca în maxim două săptămâni aceste avize să le avem şi să intrăm în procedură de urgenţă. (…) Când este o lege importantă, avizele vin mult mai devreme”, a afirmat Radu Oprea.

Întrebat când crede că va exista un vot pe acest proiect, el a estimat că cel mai probabil în cursul lunii mai: „Cred că de Senat va trece în cursul lunii viitoare”.

sursa:stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *