Intervenții ISU Giurgiu 26.02.2018 – 28.02.2018

În perioada 26.02.2018 – 28.02.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 30 situații de urgență, astfel:

– 13 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.

-1 intervenţie- degajare stâlp electric- localitatea Bolintin Vale;

-1 intervenție- asigurare măsuri PSI- municipiul Giurgiu;

-1 intervenție- deblocare mașini înzăpezite- municipiul Giurgiu;

-3 intervenții- sprijin SAJ;

-1 intervenție- deblocare autoturisme- localitatea Dârvari;

-1 intervenție- incendiu anexă gospodărească- localitatea Bolintin Vale;

-1 intervenție- incendiu locuință- localitatea Ogrezeni;

-1 intervenție- incendiu locuință- localitatea Malu;

-1 intervenție- degajare persoane- localitatea Mihai Bravu;

-1 intervenție- degajare persoane- localitatea Oinacu;

-1 intervenție- degajare persoane- localitățile Singureni și Crânguri;

-1 intervenție- degajare persoane- localitatea Herăști;

-1 intervenție- salvări animale- municipiul Giurgiu;

-1 intervenţie- deblocare mașini înzăpezite- municipiul Giurgiu;

-1 intervenţie- incendiu locuință- localitatea Joița.

În data de 26.02.2018, ora 14:59, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Bolintin Vale pentru degajarea unui stâlp electric căzut pe partea carosabilă.

În data de 26.02.2018, ora 08:45, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu în cazul sesizării unui miros de gaze (branșament fisurat). La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au asigurat măsurile PSI până la sosirea unui echipaj din cadrul societății de furnizare a gazelor naturale.

În data de 26.02.2018, ora 22:16, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru deblocarea a trei autotrenuri înzăpezite. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. Echipajul de pompieri a acționat pentru tractarea celor trei autovehicule blocate în zăpadă.

În data de 26.02.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină atât în municipiul Giurgiu cât și în localitatea Bolintin Vale pentru transportul a doi pacienți de la domiciliul acestora la ambulanța SAJ.

În data de 27.02.2018, ora 05:19, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Dârvari pentru deblocarea două autotrenuri. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de pompieri Bolintin Deal. Echipajele de pompieri au acționat pentru repunerea în circulație a celor două autovehicule.

În data de 26.02.2018, ora 10:56, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Bolintin Vale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Bolintin Deal. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars o magazine pe o suprafață de aproximativ 50 mp., 400 de prepețițe, 16 găini, 10 porumbei, un câine de talie medie și o ladă frigorifică. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

În data de 26.02.2018, ora 21:23, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Ogrezeni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de pompieri Bolintin Deal. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a producerii incendiului: coș de fum necurățat.

În data de 27.02.2018, ora 01:48, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Malu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a ars tavanul bucătăriei pe o suprafață de aproximativ 6 mp. Cauza probabilă a producerii incendiului: coș de fum necurățat.

În data de 27.02.2018, ora 09:30, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Mihai Bravu pentru transportul cu autoșenilata a unei femei însărcinate de la domiciliul acesteia la ambulanța SAJ.

În data de 27.02.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitățile Oinacu, Singureni, Crânguri și Herăști pentru transportul cu autoșenilata a șase persoane de la domiciliile acestora la Autosanitara Dializă.

În data de 27.02.2018, ora 14:02, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru deblocarea unui câine prins într-un gard metalic. La fața locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție si comandă și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu.

În data de 27.02.2018, ora 15:49, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul unui pacient de la ambulanța SAJ la locuința acestuia.

În data de 27.02.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru deblocarea a trei autotrenuri înzăpezite în Punctul Vamal, Giurgiu. Echipajele de pompieri au acționat pentru tractarea celor trei autovehicule blocate în zăpadă.

În data de 26.02.2018, ora 10:56, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Joița pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulață SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 80 mp., mobilierul din trei camere de locuit și materiale textile. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *