Intervenţii ISU Giurgiu 07.03.2018 – 09.03.2018

În perioada 07.03.2018 – 09.03.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 16 situații de urgență, astfel:
– 14 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
-1 intervenţie- incendiu locuință- localitatea Greaca;
-1 intervenţie- incendiu locuință- localitatea Cosoba.
În data de 07.03.2018, ora 13:00, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Greaca pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Punctului de Lucru Greaca. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a ars tavanul format din placaj pe o suprafață de aproximativ 1 mp. Cauza probabilă a producerii incendiului: coș de fum necurățat.
În data de 08.03.2018, ora 13:05, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Cosoba pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentului de pompieri Bolintin Deal. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 120 mp., o bucătărie de vară din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 mp. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

Echipajele subunităților din cadrul ISU “Vlașca” Giurgiu au executat o recunoaștere în teren având ca scop pregătirea personalului în vederea cunoașterii riscurilor asociate obiectivelor din raioanele de intervenție, precum și educarea și instruirea utilizatorilor asupra modului de acțiune în cazul producerii unor situații de urgență.
RECUNOAȘTERE- LOCALITATEA HOTARELE- LICEUL UDRIȘTE NĂSTUREL.

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *