O nouă zi de căutări la casa groazei din Caracal. Va fi scanat fiecare perete al locuinţei lui Dincă

O nouă zi de percheziții la casa monstrului din Caracal. Zi crucială pentru că procurorii ar putea lua decizia să demoleze locuința. Ei vor aduce, din nou, acel scanner performant și, de această dată, vor scana casa. Dacă aparatul le va indica faptul că în pereți Gheorghe Dincă ar fi putut ascunde probe, anchetatorii ar putea lua în calcul demolarea casei bucată cu bucată.

La aproape o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o, ancheta în cazul Caracal este în plină desfășurare! Anchetatorii s-au întors luni dimineață la casa groazei din Caracal. Aceștia scanează curtea lui Gheorghe Dincă, anunță România TV

Mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, a fost prelungit săptămâna trecută, de către magistraţii Tribunalului Olt, pentru o perioadă de 30 de zile, până pe 24 septembrie.

Războiul comercial cu China, lovitură de bumerang – Americanii, tot mai neliniștiți de modul în care Trump gestionează economia SUA

Tribunalul Dolj a decis, pe 27 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal fiind, la acel moment, acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol. Ulterior, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmării penale şi pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Pe 30 iulie, Gheorghe Dincă şi-a retras contestaţia pe care o formulase la decizia de arestare preventivă dată de Tribunalul Dolj.

Sursa: www.romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *