REVOLTĂTOR Căutată de mii de polițiști, cetățeni și alte structuri de ordine publică, minora dată dispărută în București a fost găsită. A spus că a fost o FARSĂ

Minora căutată în toată Capitala de mii de polițiști și cetățeni după ce a sunat la 112 susținând că este sechestrată într-un apartament a fost găsită. În urma audierilor ea a declarat că a făcut o farsă la adresa autorităților.

”Minora  de 16 ani, Denisa Calin, care a telefonat la 112 reclamând  ca este sechestrată  a fost gasita. In urma audierilor a declarat ca nu a fost sechestrată și ca a făcut o farsa autoritatilor.”, susțin pentru stiripesurse.ro surse din cadrul anchetatorilor.

Reamintim că ieri la ora 18.00 o tânără a apelat Dispeceratul-112 și a reclamat că este ținută cu forța într-un apartament. A indicat o zonă, dar nu poate oferi detalii. Este în legătură telefonică cu polițiști din DGPMB. În căutare sunt angrenate forțe din întreaga unitate de poliție. Fată susținea că are 16 ani și că se va arunca de la etaj dacă nu va fi salvată.

Căutările au fost declanșate imediat și sunt în desfășurare”, a anunțat Poliția Capitalei.

Mai multe echipaje de poliție au cautat-o în zona străzii Buzoieni, în fiecare apartament. În plus, mai mulți bucureșteni s-au mobilizat și o caută și ei, din bloc în bloc, pe persoana care a spus că este sechestrată. Femeia a spus că vede cupola unei biserici și a dat mai multe detalii suplimentare. Apelul a fost efectuat de pe o cartelă pre-pay. Se ia în calcul și ipoteza unei farse. Conform Antena 3, polițiștii au ajuns la un apartament care corespundea poziției oferite de indicile femeii, însă nu a răspuns nimeni la ușă. Femeia a spus că nu a auzit nicio bătaie la ușă, semn că acolo ar fi sechestrată.

Ulterior căutările au fost extinse și în cele din urmă localizat apelul și găsit apelantul. Totul a fost până la urmă o glumă proastă și cel mai probabil părinții fetei vor fi sancționați cu o amendă drastică deoarece tânăra este minoră.

Sursa:www.stiripsurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *