Gheorghe Dincă, în arestul Capitalei. Când va fi supus testului poligraf şi expertizei psihiatrice

Dezvăluiri de ultimă oră despre Gheorghe Dincă! Criminalul din Caracal a fost adus la arestul central din Capitală, stă singur în celulă şi este tot timpul supravegheat de un poliţist. Mai mult, Gheorghe Dincă nu are voie să iasă în spaţiu de recreere. El va fi supus expertizei psihiatrice şi testului poligraf.

Gheorghe Dincă a părăsit arestul din Slatina la 35 de zile de la momentul în care poliţiştii au descins în curtea sa din Caracal. El a fost dus la Bucureşti, la Arestul Central, unde va fi supus şi unui test cu detectorul de minciuni.

În acelaşi timp, continuă audierile la DIICOT, iar surse din anchetă spun că este posibil ca familia Luizei să fie aduse la audieri în Capitală.

Timp de aproape o lună, anchetatorii au cercetat casa, dar şi curtea locuinţei lui Dincă, care are aproape 3.000 de metri pătraţi, fiind folosit şi un aparat special de scanare.

În curtea casei, au fost descoperite mai multe gropi, unele fiind cimentate sau betonate, fiind adunate mii de probe, care au fost transportate în camioane la INML şi Institutul Naţional de Criminalistică pentru a fi expertizate.

Sursa: www.romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *