Munți de gunoaie, în stațiunile căutate pentru aer curat. ”Miroase urât când bate vântul”

În căutare de aer curat, turiştii care ajung la munte sunt întâmpinaţi de… munţi de gunoaie. Marginea drumurilor, dar şi parcările special amenajate sunt sufocate de peturile şi ambalajele aruncate pe jos.

În comuna Moieciu din judeţul Braşov, de pildă, turiştii, dar şi localnicii, au parte şi de un miros insuportabil venit de la un depozit de gunoi improvizat chiar în spatele primăriei.

Asta după ce autoritarile au refuzat să mai plătească firma de salubritate, pe motiv ca aceasta şi-a mărit tarifele.

Munţi de gunoaie zac lângă o clădire dezafectată, mai exact un fost grajd comunal, chiar în spatele primăriei din Moieciu. Asta după ce, deşeurile adunate din satele din comună au ajuns pe terenul instituţiei.

S-ar fi ajuns în această situaţie după ce firmă de salubritate cu care primăria oraşului a avut contract a mărit tarifele, iar consiliul local a decis să nu mai plătească. Aşa că, primăria aduna săptămânal deşeurile de la localnici cu un vehicul cu remorca şi le depozitează chiar în spatele instituţiei. Apoi, o maşină de la o firmă autorizată de salubritate plătită de autorităţi le transporta la groapa ecologică din Braşov.

sursa : stirileprotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *