Secretarul general al PSD, despre ciorna unui viitor guvern al Opoziţiei, cu Tudose şi Caramitru: ‘LOL e mult mai potrivit!’

Senatorul Mihai Fifor, secretar general al PSD, comentează sarcastic o listă a unui posibil guvern al Opoziţiei, apărută în presă. Viitorul prim-ministru al urma să fie Ludovic Orban, iar pe lista miniştrilor se află Mihai Tudose, la Externe, şi Andrei Caramitru, la Finanţe. Fifor concluzionează că, în locul iniţialelor L.O. (Ludovic Orban), ar fi mai potrivit LOL (laughing out loud, râs în hohote, n.r.).

„Circulă „pe surse” o așa-zisă ciornă a guvernului propus de opoziție. Spun „așa-zisă”, pentru că niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe și „degraba varsatoriul de sange nevinovat” Caramitru Jr. la Finanțe…

Dar, merită comentat cine e în capul listei, unde apar enigmatic două majuscule scrise apăsat L.O. – adică Ludovic Orban, zis Sică Mandolină sau Sică Minciunică, fostul ministru al Transporturilor, care ne promitea fără să-i crape obrazul de rușine, că va face 2.000 de Km de autostradă, din care nu a făcut niciunul.

L.O., care spunea că va impozita salariile IT-iștilor? Că va da afară sute de mii de bugetari? Că trebuie să creștem vârsta de pensionare? L.O., cel sfătuit că salariul minim este nociv pentru economie și că trebuie desființat?! Care ne transmite că trebuie înghețate pensiile și salariile, pentru că, vezi Doamne, „nu mai sunt bani” și „nu e sustenabil”?!

Care ne spune că statul încasează prea puțin, dând de înțeles că taxele trebuie majorate?!

L.O. care dansa cu gratie manele din buric?!

Atât puteți, stimați colegi din Opoziție?! Atunci mai puneți încă un „L” la majusculele de pe „ciornă”. LOL e mult mai potrivit!”, scrie Fifor pe Facebook.

sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *