Niculae Badalau : Dăruirea vine din suflet. Dăruirea vine cu iubire și fără nevoia de a primi ceva înapoi

Dăruirea vine din suflet. Dăruirea vine cu iubire și fără nevoia de a primi ceva înapoi. Expresia celor care primesc ceva oferit de noi este răsplata. Scânteia din ochii unui copil, zâmbetul cald al celor dragi sau pur și simplu bucuria nemăsurată a celui care primește. Ar trebui să dăruim zilnic zâmbete, încredere, speranță celor din jurul nostru. Nu putem dărui miracole, dar putem dărui bucurie! Pentru că dacă dăruim din suflet, și sufletul nostru va zâmbi.

Apreciez implicarea tuturor copiilor, profesorilor și părinților în activitățile desfășurate cu ocazia Zilei Dăruirii și mulțumesc din suflet pe această cale celor care ne-ați ajutat să trăim această minunată zi de 25 septembrie. A fost mai mult decât îndrăznisem să sper.

Oamenii aceștia frumoși pe care i-am întâlnit sau despre care am citit ieri sunt de o caldură și o dăruire extraordinare, și cred că datorită acestei dăruiri și însuflețiri cu care ei fac tot ceea ce fac, astfel de acțiuni au avut ecou la nivel județean și, de ce nu, poate și la nivel național. Aș fi onorat și bucuros să știu că inițiativa mea legislativă, Ziua Dăruirii, aduce bucurie și speranță în cât mai multe comunități!

Vă îndemn ca în fiecare zi, nu doar de Ziua Dăruirii, să aveți tihnă și pace în suflet și să dăruiți cu drag lumină și speranță tuturor celor din jurul dumneavoastră!

Niculae Badalau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *