Niculae Badalau : Dragi români, veniți la urne și votați candidatul partidului care nu v-a neglijat, v-a mărit salariile, pensiile și nivelul trai!

În ultimii ani, Guvernul României a demonstrat eficiență, în adevăratul sens al cuvântului. La performanțele economice și sociale s-a adăugat succesul incontestabil al președinției rotative a Consiliului UE.

Toate acestea nu au convenit președintelui României care și-a făcut un țel din a bloca sau a înlătura Guvernul, fără niciun motiv serios. Inițial a blocat activitatea unor ministere importante, singurul efect fiind acela al afectării populației.

Apoi a reușit să-l înlăture, ajutat fiind de oameni fără caracter care au trădat încrederea alegătorilor și colegilor care i-au împins în Parlament.

A urmat o bucurie imensă a Președintelui și a celor apropiați dânsului care a durat doar câteva zile când au realizat că orice guvern ar propune el, nu va trece de Parlament pentru că cei care au votat moțiunea nu sunt în consens.

In acest punct suntem acum: în imposibilitatea de a legitima un guvern. Atunci care a fost scopul moțiunii? Președintele suspină: suntem în criză politică. Corect! Dar cine a provocat-o? Cine trebuia să judece pașii 2, 3, 4….? Cine trebuia să dialogheze cu forțele pro- moțiune și să facă o strategie pe termen mediu și, de ce nu, pe termen lung? Pentru cetățeni, desigur…

Criza este vizibilă, resimțită serios de români, și nu are perspectivă de soluționare rapidă. Unele ministere rămân blocate, proiectele suspendate și imaginea țării la pământ.

Cine plătește pentru asta? Doar românii? Nu e drept! Trebuie să plătească actualul Președinte, pe 10 și pe 24 noiembrie. Dragi români, veniți la urne și votați candidatul partidului care nu v-a neglijat, v-a mărit salariile, pensiile și nivelul trai! Dați o lecție politicienilor care, înainte de a se gândi să construiască, distrug progresul pe care alții l-au clădit pentru dumneavoastră!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *