Horoscop, joi, 17 octombrie 2019

Berbec

Ai foarte multe idei și nu reușești să te concentrezi deloc la locul de muncă. Lasă orgoliul și acceptă ajutorul colegilor. Pot apărea tensiuni în cuplu.

Taur

Partenerul încearcă să te facă să te maturizezi, dar nu într-un mod plăcut. Din această cauză tu vei riposta des și nu veți reuși să ajungeți la niciun compromis.

Gemeni

Nu fugi de treburile care trebuie făcute în casă, mai ales dacă ai tot amânat sau dacă s-a ocupat altcineva de asta până acum. Nu exagera cu mâncatul în momentele stresante.

Rac

Vrei să îți iei o pauză îndelungată, preferabil la prânz, ca să fugi de gălăgia și freamătul colegilor. Ai face bine să nu dai ascultare bârfelor.

Leu

Nu toată lumea de la serviciu îți vrea răul, așa cum crezi tu. Ascultă-i și pe ceilalți înainte de a lua o hotărâre sau de a tranșa o situație. Este posibil să afli lucruri utile.

Fecioară

Te simți neajutorat, singur și nesigur. Toate aceste sentimente îți vor da o frică inexplicabilă și nu vei fi în stare de mare lucru. Acceptă-ți neputința și ai răbdare. Va trece.

Balanță

Te lovești de multe ziduri și obstacole în drumul tău. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți, ci doar să devii mai responsabil și muncitor.

Scorpion

Născocești o gramadă de planuri pe care să le folosești în a obține ceva foarte important la muncă. Nu uita că partenerul are nevoie de atenția ta.

Săgetător

Vei fi acuzat că ești egoist, că îți pasă doar de tine și că nu vrei să ții deloc seama și de programul celorlalți. Sună-ți părinții sau rudele apropiate să le verifici starea.

Capricorn

Persoana iubită îți va reproșa că nu ai grijă de copii sau de bunul mers al relației. Tu ai vrea să schimbi ceva în acests, însă ai nevoie să ți se spună concret ce anume.

Vărsător

Decorează-ți biroul după gustul tău pentru a te simți mai bine atunci când lucrezi. Nu-i alunga pe colegii care îți solicită sfaturile, nu toți se descurcă singuri ca tine.

Pești

Ești plin de inspirație, fapt ce te va ajuta atunci când vei avea de rezolvat probleme, acasă sau la serviciu. Există riscul să apară întârzieri, deci pleacă de fiecare dată mai devreme.

sursa:dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *