Niculae Badalau : eradicați orice tendință a PNL-ului, care dorește să vă readucă în viață nevoile și lipsurile!

 

La data de 22 decembrie 1992, Adunarea Generală a ONU a declarat 17 octombrie ca Zi internaţională pentru eradicarea sărăciei şi a invitat toate statele să dedice acesteia, în contextul naţional, activităţi concrete în ceea ce priveşte eradicarea sărăciei.

PSD este singurul partid care, fiind la guvernare, a luat măsuri concrete pentru ca tot mai mulți români sa iasă din sărăcie și să aibă o viața normală. Creșterea salariului minim, a pensiilor, scăderea ratei șomajului și creșterea economică reprezintă dovezi resimțite din plin de români.

Punerea în aplicare a Programului Economic al PSD – „Mai mulți români în clasa de mijloc” s-a dovedit a fi eficient, recunoscut inclusiv la nivel european.

Ce va urma după adoptarea moțiunii? Ati auzit cu toții! PNL-ul dorește tăieri de pensii și de salarii, concedieri masive și alte măsuri exagerate care vor produce suferință în rândul românilor.

Azi, de Ziua internaţională pentru eradicarea sărăciei, eradicați orice tendință a PNL-ului, care dorește să vă readucă în viață nevoile și lipsurile! Votați candidatul PSD la Președinție.

Viorica Dancilă este un român implicat, muncitor și exigent care va fi un Președinte performant pentru toți românii!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *