Muzeul Național Brukenthal se redeschide miercuri. Vizitatorii vor trebui să poarte corect măștile de protecție și le va fi verificată temperatura

Muzeul Național Brukenthal anunță că începând de miercuri se redeschide pentru vizitatori. Aceștia vor trebui să poarte corect măștile de protecție și le va fi verificată temperatura

„Muzeul Național Brukenthal reia programul de vizitare în Palatul Brukenthal – Galeria de Artă Europeană, Muzeul de Istorie Casa Altemberger și Muzeul de Istorie Naturală. Programul de vizitare este de Miercuri până Duminică, de la 9:00 la 13:30 și de la 14:30 la 17:00. În intervalul orar 13:30 – 14:30 muzeul se va închide pentru dezinfecție”, anunță muzeul pe pagina de Facebook.

Accesul vizitatorilor se va face după verificarea temperaturii umane prin termo-scanare. De asemenea, purtarea reglementară a măștii (acoperirea gurii și nasului) este obligatorie pe toată durata timpului petrecut de vizitator în muzeu.

În acord cu recomandările pentru deschiderea graduală, în această etapă sunt deschise doar circuitele de vizitare care permit fluxul unidirecțional.

Personalul muzeului are dreptul și obligația de a eșalona accesul publicului și distribuirea vizitatorilor astfel încât să fie posibilă vizionarea expoziției în condiții de siguranță și cu menținerea distanței recomandate de 2 metri. Durata maximă a timpului petrecut de vizitatori în muzeu este de 2 ore.

Biblioteca Brukenthal rămâne închisă.

Sursa foto: Facebook Muzeul Național Brukenthal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *