Trump ironizat după ce s-a pozat din nou cu Biblia! Reacția utilizatorilor

Apariția președintelui Trump cu Biblia în mână în fața Bisericii Saint John din Washington nu a scăpat netaxată.

Trump ironizat pe internet, pentru poza cu Biblia

Meme-urile au umplut rețelele de socializare după ce președintele Donald Trump s-a pozat în fața Bisericii Sf. Ioan, ținând o Biblie în mână și a promis că  va face America grozavă din nou. El a apărut în această ipostază după ce în presă au apărut știri conform cărora Trump a fost dus într-un buncăr după ce protestatarii au ajuns în fața Casei Albe.

Startul ironiilor la adresa președintelui au fost date chiar de jurnaliștii americani și au fost continuate de internauți.

Seth Meyers, gazda “Late Night with Seth Meyers”: “Vă puteți da seama că e o persoană religioasă după felul în care ține Biblia, ca și cum o vinde pe QVC.”

Prezentator CBS: “Cred că pot să folosesc această Biblie pe post de plici pentru muște.”

Utilizatorii au scris că Donald  Trump ține Biblia de parcă nu ar ști ce să facă cu ea sau de parcă ar fi alergic.

Unii dintre utilizatori au spus despre Trump că este un ipocrit, deși susține că știe Biblia cap-coadă, atunci când este întrebat ceva legat de acest lucru, evită să răspundă. Evident susținători președintelui nu au fost deloc încântați de gumele apărute pe internet și au început să îl apere.

Între timp Donald Trump continuă să fac decalații prin care îi supără pe protestatari. Joi , el a spus că a făcut mai multe pentru afro-americani, decât orice alt președinte american. Ba chiar a apărat acțiunile violente ale forțelor de securitate federale din Washington, DC. Iar mai apoi, mai târziu, Trump a împărtășit o scrisoare pe Twitter în care se făcea referire la protestatarii pașnici care au fost dispersați cu forță dintr-un parc din apropierea Casei Albe și pe care i-a numit „teroriști”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *