Teodorovici cu ochii pe conducere

Eugen Orlando Teodorovici este cu ochii pe conducere. Acesta atacă guvernul, dar și pe președinte. Senatorul afirmă faptul că România este, de fapt, o țară ne-condusă și ne-guvernată.

“În țara lui NIMENI – Președinte, DELIR – Guvern și FANTOMĂ – Opoziție, în țara în care nici președintele, nici premierul nu gândesc, dar … nici nu muncesc. Unul cu apariții robotice, teleghidate, lipsite de orice undă de sentiment sau emoție. Celălalt un palavragiu de cursă lungă, fără direcție și sens. Și, în sfârșit, o opoziție ce stă ca o mimoză la adăpostul întunericului guvernării în așteptarea răsăritului de soare al alegerilor. În țara asta vedem că nu mai contează nici numărul oamenilor care vor rămâne pe drumuri după șomajul tehnic. Nici numărul firmelor care vor dispărea din economia românească.“, spune acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Senatorul PSD susține că actualele probleme ale guvernului și ale președintelui sunt alegerile și vânzarea capitalului românesc. “A trecut Covidul. Începem să ne relaxăm. Ce mai, putem să ne întoarcem la agenda politică și interesele economice de dinainte. Adică la tema alegerilor locale și parlamentare și la tema cu care își începuseră guvernarea în noiembrie anul trecut: vânzarea capitalului românesc. Pentru început, CEC Bank, Hidroelectrica și Aeroportul București. Toate companii foarte profitabile din zone economice strategice, pentru care se vrea listarea la bursă a unor pachete importante de acțiuni deținute de stat.”, continuă el.

Eugen Teodorovici este cu ochii pe conducere și nu uită să amintească de Florin Cîțu. “În condițiile în care statele europene urmăresc să-și revină economic, după această pandemie, prin sprijinirea capitalului național, la noi, o șleahtă de tâlhari și de sforari trag acum să fure ceea ce nu le aparține. Cel puțin, tâlharul de la finanțe, un fel de lup paznic la oi, confundă la propriu noțiunile de proprietate”, încheie acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *