Mihaela Rădulescu e tare mândră de fiul de 16 ani! Ayan e plin de mușchi și îndrăgostit de sport

Vedeta PRO TV Mihaela Rădulescu (50 de ani) e tare mândră de Ayan Schwartzenberg, care, pe 3 august, chiar de ziua ei, împlineşte 16 ani. Cei doi nu au în comun doar data naşterii, ci şi marea pasiune pentru sport. Mihaela e fost o bună gimnastă, în adolescenţă.

Dacă, mai ieri, fotoreporterii îl surprindeau pe Ayan agăţat de gâtul Mihaelei, în vacanţele de la Mamaia, iată că puştiul de odinioară s-a transformat într-un adolescent frumos de pică. În plus, este şi plin de muşchi, scrie click.ro.

Dar, pentru acest look cu care atrage ca un magnet fetele frumoase, Ayan trage din greu de fiare. În această perioadă, evită sălile de sport, din cauza pandemiei de coronavirus, însă continuă antrenamentele în curte, cu diverse obiecte grele, sub privirile admirative ale Mihaelei Rădulescu, care este topită după fiul ei: ”Este o fericire pentru mine, am un copil bun.

Ştiu, când mamele îşi laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foate pasionat de şcoală, care ştie foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare. Nu aş fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică”, a menţionat ea.

Iată că adolescentul bun de concursurile de frumuseţe a bifat deja câteva întâlniri romantice: ”O să fiu soacră. Trebuie să am grijă, să văd cum o să mă port. E şi asta o bucurie să-ţi vezi copilul îndrăgostit. Eu am vrut foarte tare ca el să ştie şi nişte lucruri mai de modă veche, pentru că mie aşa mi se pare că trebuie să se poarte un băiat”, a declarat diva pentru protv.ro.

Şi Mihaela are un trup de invidiat, rezultatul unei diete atente, combinată cu mult sport. Ea a practicat timp de patru ani gimnastica, în anii de şcoală, la Piatra-Neamţ, oraşul natal. “Era talentată şi perseverentă, avea psihicul foarte bun şi dacă scapă, de exemplu, mingea nu se lasă, o lua şi-şi termina exerciţiul. Din păcate, ieşea mereu pe locul patru”, a menţionat Georgeta, fosta ei profesoară, în 2015, pentru Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *