Jos pantalonii, domnule fost preşedinte, sub ei se ascunde o fustă!

Sunt prieteni a căror părere o respect şi care mă critică pentru că scriu cu mult prea mult patos despre fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu. Le spun aici că nu este scris cu patimă, ci doar cu o dorinţă de a arăta adevărul, de a striga din toată convingerea „Candidatul este gol„.

Pentru cei care au citit 1984 a lui Orwell, Dumitru Beianu nu face altceva decât să folosească un dublu limbaj: RĂZBOIUL ESTE PACE; LIBERTATEA ESTE SCLAVIE şi IGNORANŢA ESTE PUTERE. De această ignoranţă a alegătorilor vrea să se folosească fostul preşedinte al Consiliului Judeţean.

Nu am nimic cu el, absolut nimic. Nu mi-a făcut nici bine, dar nici rău. Doar că nu pot suporta prefăcătoria, ipocrizia de care dă dovadă. În scrisoarea către giurgiuveni postată pe site-ul său de campanie explică faptul că nu a mai fost desemnat candidat USL prin intervenţia grupurilor de interese ale primarului Lucian Iliescu cărora nu le-a dat satisfacţie.

Ceea ce evită să spună fostul preşedinte al Consiliului Judeţean este faptul că el a dezvoltat propriul grup de interese. Cu ceafa groasă şi cu alura de racket ucrainian, însoţindu-l mai ceva decât soţia la toate evenimentele, Andrei Alexandru stă drept mărturia cea mai elocventă a dublului limbaj folosit de Dumitru Beianu.

Memoria ar trebui să ne spună că dintr-un contract oferit de Dumitru Beianu acolitului său, Andrei Alexandru, a murit un om. În lucrările de modernizare a Spitalului Judeţean, pe lângă alte firme implicate, toate fără nici un fel de expertiză şi experienţă, cu singura calitate că sunt deţinute de apropiaţi ai lui Beianu, a participat şi o firmă condusă de Andrei Alexandru – EuroGroup SRL Giurgiu. Durerea familiei lui Alexandru Căciulan, victima acolitului dumneavoastră oare nu vă bântuie nopţile, domnule ex preşedinte? Sunteţi vinovat, prin IGNORANŢĂ, de moartea acestui om. Este un prim exemplu, domnule Beianu de dublu limbaj, de falsitate şi minciună.

Am promis că vă voi arăta adevărata faţă, dincolo de imaginea de băiat bun pe care aţi încercat să o construiţi. Vă întreb public, a cui firmă este SC Romprod SRL titulara licenţei pentru Valahia TV şi ziarul Informaţia de Giurgiu? Să nu îmi spuneţi că Virgil Mocanu, pentru că nu o să cred niciodată că o persoană care locuieşte într-o locuinţă socială, în garsonierele de la Istru este proprietarul televiziunii şi ziarului. Toată lumea ştie că sunt ale dumneavoastră. Dovadă stă şi faptul că între anii 1991 şi 1996, domnule Beianu aţi fost administrator al acestei firme. Apoi, până în anul 2008 a fost acţionar sora dumneavoastră Musteaţă Maria, pentru ca odată devenind preşedinte al Consiliului Judeţean firma să fie cedată unui interpus Cristea Ion.

Totul pentru a nu vă lega nimic de acestă firmă, deşi toţi giurgiuvenii ştiu că şi televiziunea Valahia şi ziarul Informaţia sunt ale dumneavoastră. Asumaţi-vă public această firmă. Şi veniţi şi le spuneţi giurgiuvenilor pe care astăzi îi minţiţi, că din banii lor, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean aţi mutat în propriul buzunar lunar peste 120 milioane de lei. Sunt contracte, sunt acte care să dovedească acest lucru.

Şi atunci despre grupuri de interese vorbim? Să vă reamintesc de majoritatea drumurilor din judeţ realizate de firma Gecor a senatorului Voicu şi de contractele de reclamă încheiate în acea perioadă cu firma dumneavoastră, Romprod? Să nu spuneţi că şi acestea sunt o invenţie, o făcătură a primarului Lucian Iliescu.

Fiţi o dată bărbat şi spuneţi lucrurilor pe nume. Nu mai vă ascundeţi după fustele unor femei, pentru a vă ascunde de fapt propria goliciune.

Vă repet, domnule candidat, şi o să repet mereu, sunteţi gol, atât politic dar mai ales sufleteşte!

Claudiu Cimpoeru

sursa:https://www.stirigiurgiu.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *