Turcan: PSD, singurul partid din UE care s-a aliat cu pandemia COVID. Subminează orice efort al medicilor

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că PSD este ”singurul partid din Uniunea Europeană care s-a aliat cu pandemia COVID” şi a afirmat că „subminează orice efort al medicilor şi autorităţilor de combatere a pandemiei”.

Raluca Turcan

„PSD este singurul partid din Uniunea Europeană care s-a aliat cu pandemia COVID: subminează orice efort al medicilor şi autorităţilor de combatere a pandemiei. De ce este mai interesat de alegerile din partid, decât de munca pe care ar putea să o facă în Parlament pentru români? În luna iulie, PSD a lăsat guvernul pentru două săptămâni fără vreo pârghie legală de control a răspândirii virusului. Parlamentul dominat de PSD a tergiversat nepermis adoptarea noii legi a carantinei, propusă de Guvern. După ce a lăsat ţara complet descoperită în faţa unei crize fără precedent, astăzi PSD atacă guvernarea PNL vorbind de ‘incompetenţă şi ‘corupţie’. Mesajul nostru este clar: orice suspiciune de corupţie să meargă la DNA!!! PNL nu va schimba legi, nu va bloca instituţii din justiţie, dimpotrivă!”, a afirmat Raluca Turcan, miercuri, într-o postare pe Facebook, scrie Agerpres.

Vicepremierul a spus că „datorită bunei guvernări anterioare” România a intrat în criză cu 3 miliarde lei datorii la fondul unic de sănătate; stoc de medicamente zero; deficit de 4,6% din PIB.

Turcan a menţionat că guvernul PNL a reuşit să crească capacitatea de testare la 30.000 de teste pe zi, să investească în sănătate 5,4 miliarde de lei şi să atragă 2,8 miliarde de euro din fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *