Orban: Faptul că cineva pleacă din PSD este rezultatul unei decizii personale

Faptul că cineva pleacă din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu al unei tentative a PNL de a determina această hotărâre, a declarat luni preşedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban.

„Faptul că cineva pleacă din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu este rezultatul unei tentative a PNL-ului de a determina această decizie. E o decizie personală, de altfel, mai mult de 100 dintre parlamentarii PSD nu se vor mai regăsi pe liste şi ei ştiu lucrul ăsta şi, normal, că fiecare acţionează în funcţie de această relaţie pe care o are cu PSD sau cu alte partide şi îşi va stabili poziţia în funcţie de ceea ce crede că este mai bine”, a spus Ludovic Orban, la sediul PNL, scrie Agerpres.

În timpul conferinţei, Orban a fost întrerupt de protestatarul Marian Ceauşescu. Acesta i-a oferit un lanţ şi un lacăt cu care liderul PNL să blocheze uşile partidului pentru a nu mai permite intrarea unor foşti social-democraţi.

Preşedintele PNL a refuzat lanţul şi lacătul şi a replicat: „Mie nu-mi plac lanţurile, mie îmi plac cheile. Iubesc libertatea. (…) Sunt închise (uşile PNL – n.r.)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *