El e copilul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret. Cum arată băiatul și care e povestea lui tragică

În tot acest timp Liviu Vârciu a crescut în secret copilul fratelui său, despre care nu a dat amănunte și nu s-a afișat public. Din nefericire, băiatul a rămas fără tată în urma unui eveniment cumplit, iar artistul se ocupă de creșterea lui și a creat o legătură strânsă.

Copilul pe care îl crește Liviu Vârciu în secret

Artistul a primit o lovitură puternică în momentul în care fratele lui, Ionuț Vârciu, a decedat. Încă din momentul în care Liviu a ajuns la sicriul fratelui său, acesta a promis că va avea grijă de fiul lui pe nume Mario. Așadar, se pare că Liviu Vârciu s-a ținut de promisiune, iar încă din anul 2009, atunci când a avut loc evenimentul tragic, a creat o legătura strânsă cu copilul fratelui său, pe care îl iubește nespus de mult. Acesta trăiește în Constanța, iar de câte ori prezentatorul tv are ocazia să treacă pe acolo, îl vizitează. De 11 ani Liviu continuă să aibă grijă de Mario și să îl iubească necondiționat.

„Mario a crescut într-un mediu sănătos, a primit o educație frumoasă, este un copil vesel și deștept. Foarte matur pentru vârsta lui. Știe cine este tatăl lui adevărat, știe ce s-a întâmplat. Așa a fost crescut de mic, i s-a spus continuu că tăticul lui este in Ceruri”, ne-au declarat surse apropiate familiei Vârciu.

El e copilul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret. Cum arată băiatul și care e povestea lui tragică

El e copilul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret. Cum arată băiatul și care e povestea lui tragică

Ionuț Vârciu a murit la doar 30 de ani

Fratele lui Liviu Vârciu era pompier și s-a stins în urma unui accident de mașină, încercând să ocolească un motociclist, dar din păcate s-a răsturnat într-o curbă. Din acel moment au urmat momente groaznice pentru familia Vârciu, iar părinții tânărului au leșinat când l-au văzut fără suflare. Liviu Vârciu se afla la aceea vreme cu Adelina Pestrițu, care a încercat să îl pună pe picioare.

Totodată, la ceva timp după evenimentul nefericit, Văduva lui Ionuț Vârciu a decis să se recăsătorească, iar spre uimirea tuturor, Liviu Vârciu nu s-a opus.

„Liviu le-a spus tuturor atunci că Roxana este femeie foarte tânără și că nu este în regulă să rămână singură, cu un copil. Ea are acum alături un bărbat foarte bun, care ține foarte mult la Mario, îl tratează ca pe propriul copil.”, au mai spus sursele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *