Ce vedete din România au fost infectate cu coronavirus. Andreea Esca și Adelina Pestrițu, cele mai sonore nume

Cazurile celor infectați cu noul coronavirus se înmulțesc pe zi ce trece, iar țara noastră este în continuare în stare de alertă. Virusul a făcut victime chiar și în rândul vedetelor. Prima vedetă confirmată a fost Marcel Pavel, care a luat virusul în timpul filmărilor de la Te cunosc de undeva, în urmă cu mai bine de două luni. Au urmat apoi Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Alina Pușcaș și alții. De asemenea, Andreea Esca, soțul și băiatul lor au avut COVID- 19, iar în urmă cu doar câteva ore, Adelina Pestrițu a făcut anunțul trist.

Adelina Pestrițu a șocat pe toată lumea cu anunțul ei

Marți seara, Adelina Pestrițu a postat pe Instagram un video, în care recunoaște că a fost infectată cu noul coronavirus.

„Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, mi-am făcut un test.

Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Toți cei din familie vor fi testați, Zeni, bunicii… Soțul a ieșit negativ, dar va țin la curent.

Nu am știut că persoană respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că și cum mâncăm hârtie. Deocamdată starea mea de sănătate este bună.

O să va țin la curent pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă. Asta e, nu putem să prevedem aceste episoade din viață noastră. Protejați-va, aveți grijă”, a fost anunțul făcut de Adelina pe contul de socializare.

Andreea Esca a trecut prin clipe grele

„Am avut Covid. Eu, soțul meu și unul dintre copii. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Am asociat simptomele cu o problemă gastrică. Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva și n-am mai simtit mirosul de usturoi. M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave.

Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Într-o dimineață, fiul meu m-a sunat și mi-a zis: Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie și de ventilație mecanică. Cât am putut comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Așa arată iadul”

trecut prin momente grele din cauza coronavirusului

Soțul Andreei Esca a trecut prin momente grele din cauza coronavirusului

Prioritar pentru mine a fost să mă ocup de sănătatea familiei mele. Nu mi se părea normal să dau declarații într-un moment în care eram panicată. Nu am fost în stare.

De la spital și de la înmormântare nu e nimic de spus. Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este vorba despre petrecerea de la mare. Cei care au fost acolo nu au mai avut teste pozitive”, a declarat Andreea Esca la Pro TV.

Marcel Pavel, prima vedetă confirmată cu COVID-19

Marcel Pavel a fost internat de urgență în spital, după ce s-a simțit rău. Deși inițial credea că este vorba despre o răceală, reaitatea a fost dură, iar artistul a trecut prin momente greu de imaginat.

“În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului “Matei Balș” am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!

Marcel Pavel, prima vedete confirmată cu COVID-19

Marcel Pavel, prima vedete confirmată cu COVID-19

Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Balș””, a scris artistul. Acesta a mai precizat că a contactat “o dublă pneumonie corelată cu Covid-19”, a spus Marcel Pavel în momentul în care se afla internat în spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *