Reacția tranșantă a Danei Budeanu, după ce s-a zvonit că Firea vrea să o pună pe listele PSD la parlamentare. Incredibil ce a spus

Dana Budeanu este cunoscută și apreciată de mulți pentru criticile acide pe care le aduce la adresa stilului vestimentar. Totuși, recent, vedeta a început să comenteze și evenimentele actuale, în special din sfera politică. De aceea, s-a zvonit că Dana Budeanu ar putea fi inclusă pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Reacția Danei Budeanu după ce s-a spus că ar putea candida la parlamentare

Marți seara, pe data de 1 septembrie, Dana Budeanu a apărut la TV drept invitată a lui Mihai Gâdea, la Antena 3. După ce a discutat mai multe teme, vedeta a ajuns și la subiectul Gabriela Firea, pe care Dana a început să o laude pentru realizările de la conducerea Primăriei Capitalei. De aceea, moderatorul a solicitat ca interviul să fie semnalizat drept „dezbatere electorală”.

“Dana Budeanu a fost la Antena 3 pe timpul electoral al PSD pentru alegerile locale. În mod normal, ar fi trebuit să vorbească Firea sau restul candidaţilor PSD în Capitală. Însă Firea a trimis-o pe Dana Budeanu în numele PSD”, conform declarației unuia dintre vicepreşedinţii partidului pentru adevarul.ro.

În acest context, au apărut zvonurile potrivit cărora Dana Budeanu ar putea să fie pe lista PSD pentru alegerile parlamentare. Vedeta a avut însă o reacție tranșantă cu privire la aceste informații și a transmis că va avea o replică, conform unei postări pe contul său de Instagram.

AHAHAHAHAHAHAHA!
SUNTETI COPTI BAI, BAIATULE!
V AM RUPT PÃ GENUNCHI!
DISPERATI!

O MINCIUNA CAP COADA!
FACE DANUTA VERDICT AZI SA VA INGROAPE ASA PUTIN SURSELE SI MANIPULARILE!

Reacția Danei Budeanu, pe contul său de Instagram

Reacția Danei Budeanu, pe contul său de Instagram

Ce a afirmat Dana Budeanu despre Gabriela Firea la Sinteza Zilei

Vedeta a enumerat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, motivele pentru care este o admiratoare a Primarului. Potrivit libertatea.ro, Dana Budeanu a lăudat-o pe doamna primar Gabriela Firea pentru realizările avute la Primăria Capitalei până acum. De altfel, criticul de modă a declarat că o susține pe Gabi Firea pentru un nou mandat.

Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea prea mult.

Crezi că ştie cineva că ai făcut 17 spitale, 300 de poduri. Femeia asta a făcut enorm. Pentru asta o susţin eu. Eu vreau ca la primărie să vină unu care să facă treabă. Gospodar, care face şi panseluţe, face şi drumurile, îţi renovează şi clădirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *