Smiley trage tare pentru bebelușul cu Gina. A rămas fără Vocea României, dar a găsit alte surse de venit

Smiley este o mașină de făcut hituri, dar și una de făcut bani, indiferent de vremurile pe care le trăim. A rămas fără emisiunea „Vocea României”, unde era jurat, și pe care PRO TV a decis să nu o mai facă anul acesta, dar s-au lipit de el alte proiecte interesante. Are un motiv în plus să muncească pe brânci, unul extrem de fericit.

Smiley

După ce a jucat în „Legați”, un proiect ținut secret momentan, în regia lui Iura Luncașu, Smiley le mai pregătește fanilor și alte surprize. După preselecțiile concursului „Românii au talent” (PRO TV), care vor avea loc în septembrie, Tiberiu Andrei Maria revine la actorie. Muncește pe rupte, de dragul iubitei sale, Gina Pistol, despre care apropiații lor susțin că este însărcinată.

Smiley și Gina Pistol

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Smiley, pe numele sau adevărat Tiberiu Andrei Maria (37 de ani), este nu numai un bun solist, ci și un actor talentat. Are la activ câteva apariții episodice, în peliculele „Selfie”, „Oh, Ramona!” și „Nașa”, dar și un rol principal în serialul „Cu un pas înainte”, unde a cântat și a dansat câteva sezoane. El a mai jucat și în „Un film Simplu”, dar și în „Triplusec”, așa că se poate lăuda cu ceva experiență. Cum vara aceasta a avut mai mult timp liber, din cauza pandemiei de coronavirus, care i-a anulat concertele, el s-a concentrat pe diverse filmări. Împreună cu o echipă de mulți tineri entuziaști, actori și soliști, în frunte cu Iura Luncașu (45 de ani), care a regizat „În familie”, „Pariu cu viața” și „Profu”, el a lucrat la un proiect îndrăzneț, „Legați”, despre care nimeni nu suflă o vorbă, fiind momentan învăluit în mister.

Smiley, rol principal într-o comedie

Iura Luncașu, care a mai terminat și filmul „Investitorii”, ne-a povestit că va mai lucra cu Smiley și la un alt proiect în octombrie, după finalizarea preselecțiile la „Românii au talent”. „În câteva zile ne vom apuca din nou de filmat pentru comedia dramatică cu final pozitiv „O dată pentru totdeauna”, în care Smiley va avea rolul principal. Am lucrat bine împreună cu el vara aceasta și mai facem un poiect în care vor mai juca actori precum Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Sali Levent și Adelina Pestrițu într-un rol mai mic. Știți că eu lucrez cu multe vedete pe roluri secundare și îmi place așa. Am terminat și sezonul doi din „Profu” de la Pro TV. Cu noile reguli și reglementări vom vedea când vor ajunge în cinematografe cu proiectele terminate însă vom aștepta. Am și eu o strategie și vom vedea ce se va întâmpla”.

Din 8 septembrie va însoți caravana „Românii au talent”

Smiley s-a descurcat perfect în toate rolurile avute, de preot, vânzător de pepeni, polițist sau de elev silitor și îndrăgostit. Din 8 septembrie, Smiley va însoți caravana „Românii au talent”, care va ajunge la Constanța, la Hotel ”Oxford”, pe 10 septembrie va fi la Galați, la Hotel ”Ibis Styles Dunărea”, iar săptămâna se încheie pe 12 septembrie la Iași, la Hotel ”Unirea”. Solistul va fi mai și la Craiova, pe 16 septembrie, la Hotel ”Europeca”, și la Timișoara”, pe 18 septembrie, la Hotel ”Boavista”. Caravana își va încheia căutările la Cluj-Napoca, pe 20 septembrie, la ”Grand Hotel Napoca”, și pe 22 septembrie, la Brașov, scrie click.ro.

Gina Pistol, alături de jurații „Chefi la cuțite”

foto: Antena 1

Gina Pistol revine la ”Chefi la cuțite!”

Mari emoții pentru Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite”, și pentru jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, care, pe 7 septembrie, de la ora 20.30, revin cu o nouă ediție: ”Legați-vă centurile de siguranță, trageți aer în piept și pregătiți-vă! Începând cu luni revenim în casele voastre! Trei ediții pe săptămână: luni, marți și miercuri. Promit c-o să vă placă mult! Așa fain este noul sezon ”Chefi la cuțite!”, a scris ea, pe conturile sociale, în dreptul fotografiei în care apare încadrată de cei trei bucătari celebri. Iar Florin Dumitrescu a adăugat, plin de optimism: „Mă pregăteam să merg la filmări, am început să fredonez piesa ”Praf de stele”, a lui Adi Despot din trupa ”Vița de vie””.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *