Vedete care au murit de tinere. Cine sunt celebritățile care au sfârșit în mod tragic

Au cunoscut celebritatea și au avut milioane de fani în toată lumea, însă, acest lucru le-a adus unora dintre ei, sfârșitul. Fie că vorbim despre droguri, alcool sau boli incurabile, unele vedete de peste hotare au avut un sfârșit tragic. Cântăreți, actori sau modele și-au trăit viața la intensitate maximă, însă au murit de tineri. Iată cine sunt celebritățile care au sfârșit într-un mod tragic.

Vedete care au murit de tinere și într-un mod neașteptat

Printre vedetele care au murit tinere  se numara și Amy Winehouse, Marilyn Monroe sau Whitney Houston. Cele trei au căzut pradă dependenței de droguri.

Amy Winehouse

Amy Winehouse  avea doar 27 de ani când a murit singură, în apartamentul ei din Londra. Aceasta și-a găsit sfârșitul pe 23 iulie 2011. Se lupta de ani buni cu dependența de droguri și alcool, însă nimeni nu a putut-o salva. Interpreta era cunoscută in special datorita hitului “Rehab”. Potrivit rapoartelor toxicologice date publicitatii, se pare că vedeta nu consumase droguri în ziua în care a murit.

Brittany Murphy

Actrița Brittany Murphy a fost una dintre cele mai iubite și apreciate. Aceasta a devenit cunoscută in special pentru rolul din filmul “Clueless”. Brittany Murphy a murit pe 20 decembrie 2009. Avea doar 32 de ani, iar cauzele ar fi fost naturale . Se pare că aceasta a făcut un atac de cord.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Interpreta  a murit la 5 august 1962, cand avea 36 de ani. Nici legat de moartea ei lucrurile nu sunt certe. Actrița a câștigat un premiu Globul de Aur . A devenit cunoscută , printre altele, și pentru faptul ca i-a cantat “Happy Birthday” presedintelui SUA de atunci, John F. Kennedy.

Heath Ledger

Heath Ledger a murit pe 22 ianuarie 2008, pe când avea numai 28 de ani. Actorul a fost recompensat postum cu un Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin. Pe acesta l-a avut in filmul “Cavalerul Negru”. El a mai jucat în “Fratii Grimm”, “Puterea dragostei”, “Casanova” sau “Brokeback Mountain”.

Aaliyah

Aaliyah a murit la vârsta de 22 de ani, pe 25 august 2001, într-un accident aviatic. Ea filmase un videoclip în Bahamas. Alte 8 persoane au murit atunci. Moartea tragica a cantaretei R&B i-a socat pe fanii ei si nu numai

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix a fost considerat unul dintre cei mai buni instrumentisti rock. Din păcate a avut o viață scurtă. Acesta a murit pe 18 septembrie 1970, la vârsta de 27 de ani. El a luat somnifere și s-a înecat în somn. Moartea lui a fost considerate una dintre cele mai tragice.

Kurt Cobain

Kurt Cobain

Kurt Cobain

Solistul celebrei trupe Nirvana, a murit pe 5 aprilie 1994, la 27 de ani. Pe vremea aceea, fiica acestuia avea doar doi ani. Kurt Cobain s-a sinucis după ce a ieșit dintr-un centru de dezintoxicare.

James Dean

James Dean a devenit cunoscut și apreciat odată cu rolul din filmul “Rebel Without a Cause”. El a murit intr-un accident rutier, în timp ce conducea un Porsche 550 Spyder. Avea doar 25 de ani, iar accidentul a avut loc pe 30 septembrie 1995

Jim Morrison

Jim Morrison a fost găsit mort în cada unui apartament din Paris, la 3 iulie 1971. Avea doar 27 de ani. Nu se știe nici până acum care a fost motivul pentru care acesta s-a stins din viață.

Paul Walker

Paul Walker

Paul Walker  a murit la vârsta de 40 de ani, pe 30 noiembrie 2013. Actorul devenit celebru pentru rolurile din seria “Fast and Furious”. El și-a pierdut viața în urma unui accident de masina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *