Primul meci cu Mirel Rădoi, primul scandal la națională. Denis Alibec, declarații fără precedent

Mirel Rădoi a debutat la națională cu un semieșec pe teren propriu împotriva Irlandei de Nord. Deși au jucat mai bine de o repriză cu un om în minus, oaspeții au reușit să smulgă un punct României după un gol marcat în minutul `87 pe fondul unei neatenții din apărarea noastră. Scorul s-a terminat 1-1, iar după meci s-au aprins spiritele. Denis Alibec a reacționat dur în urma unor declarații ale lui Ciprian Marica.

Primul meci cu Mirel Rădoi, primul scandal la națională. Ce i-a transmis Denis Alibec lui Ciprian Marica

Deși și-au creat nenumărate ocazii, ”tricolorii” nu au reușit să înscrie decât o singură. Golul a fost marcat de George Pușcaș în minutul `25. De partea cealaltă, irlandezii au avut o singură ocazie pe care au fructificat-o în finalul celei de-a doua reprize, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1-1.

După meci, Denis Alibec a comentat partida:

„Ne pare foarte rău, nu mă așteptam nicio clipă să nu luăm cele 3 puncte. Ăsta este fotbalul, trebuia să mai marcăm o dată și alta era soarta meciului. I-am dominat, cred că 90 de minute a fost mingea doar la noi, dar din păcate așa este fotbalul, se întâmplă să iei gol dintr-o ocazie. Nu a vrut mingea să intre, probabil este vina noastră că nu am reușit să dăm mai bine la poartă. Sperăm ca la meciul cu Austria să ne intre toate. I-am demolat pe Irlanda de Nord, dar degeaba, că a fost 1-1. Am jucat fotbal, toată echipa și-a dat viața pe teren, atât s-a putut, dar mergem mai departe. Jucăm mult mai ofensiv, cum ar trebui să joace România”, a spus Alibec.

Primul meci cu Mirel Rădoi, primul scandal la națională. Denis Alibec, declarații fără precedent

Primul meci cu Mirel Rădoi, primul scandal la națională. Denis Alibec, declarații fără precedent

Alibec depre Marica: ”Să vină el să joace”

Ciprian Marcia a catalogat jocul ”tricolorilor” drept unul previzibil, fapt care l-a enervat pe Alibec care i-a transmis: „Să vină el să joace atunci. Toți își dau cu părerea, eu pe teren am simțit altceva, zic că am făcut un meci bun”.

Prezent în studioul Pro TV, Marica a auzit reproșurile lui Alibec și a comentat: ”Eu nu am vrut să deranjez pe nimeni, dar suntem oameni de fotbal și trebuie să comentăm. Eu am jucat la națională, am dat 25 de goluri.”

În celălalt meci al grupei, Austria a învins Norvegia, scor 2-1. Luni, România înfruntă Austria, în deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *