Andra a recunoscut că s-a îngrășat: „Îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt însărcinată”

Zvonul că Andra ar fi însărcinată pentru a treia oară a făcut înconjurul presei, zilele trecute, dar a fost o alarmă falsă. Soția lui Măruță a elucidat misterul și a mărturisit că totul a pornit de la câteva kilograme acumulate în pandemie.

Andra

Extrem de sinceră, Andra a mărturisit că zvonurile cele mai recente legate de o eventuală sarcină au pornit de la faptul că, în perioada pandemiei, s-a îngrășat câteva kilograme. Deși a declarat în repetate rânduri că ea și Cătălin Măruță ar fi bucuroși să aibă și al treilea copil, pe Andra au început să o deranjeze comentariile legate de acest subiect.

Andra a recunoscut că s-a îngrășat, iar acum ține dietă și face sport. “Îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt însărcinată” Cântăreața s-a apucat serios de sport și chiar urmează un program alimentar, mai exact mănâncă doar în decursul a 8 ore, lăsând o pauză de 16 ore între ultima și prima masă. “În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mărturisit Andra, scrie Libertatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *