Campanie electorală cu huiduieli

Prezent la una dintre manifestațiile din campania electorală premierul Ludovic Orban a avut surpriza de a fi apostrofat de mai mulți cetățeni din Capitală.

Totul a început după o declarație pe care alegătorii din sectorul 1 au considerat-o neadevărată și au reacționat vorbind la portavoce.

„Să nu faceți niciodată ce fac acest exponenți ai PSD, care arată ce a adus PSD-ul pentru București și pentru Sectorul 1. Lipsă de educație, lipsă de civilizație, obrăznicie împinsă până la maxim, nerespectarea regulilor de bun simț care se realizează în societate. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în București, în Sectorul 1 și în România”, a spus Ludovic Orban.

Evenimentul a avut loc în zona Parcului Herăstrău unde Clotilde Armand își lansa candiatura la Primăria Sectorului 1 susţinută de PNL şi USR-PLUS. O persoană aflată în mulţimea adunată la faţa locului a început să strige injurii la adresa PNL şi a amintit constant de jaful de la Bechtel, întrebând „unde sunt banii de la Bechtel?”.

Pe de altă parte, în altă locație, protestatarii au scandat la portavoce mai multe lozinci antiguvernamentale, iar premierul a fost huiduit. Și candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Generală a Capitalei, Nicușor Dan, a fost bruiat de protestatari în timpul unor conferințe de presă pe care le-a organizat în spațiul public.

Continuă să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *