Nouă victorie a „tineretului” României

Selecţionata de tineret a României a învins în această seară Malta în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021.

Echipa antrenată de Adrian Mutu a câştigat fără probleme, cu 3-0, prin golurile marcate de Dennis Man (6), Valentin Costache (41 – penalty) şi Darius Haruţ (83), la capătul unui meci în care a avut o posesie covârşitoare.

Tricolorii au deschis scorul rapid, prin Dennis Man (min. 6), la capătul unui contraatac. Malta a avut o singură mare ocazie în acest meci, dar Vlad a respins şutul lui Attard (min. 29).

Până la pauză Mihăilă a fost faultat de Zammit Lonardelli în careu şi Costache (min. 41) a transformat penalty-ul acordat.

În repriza a doua, al treilea gol a fost semnat de fundaşul Haruţ (min. 83), care a tras din șase metri, după cornerul lui Cîmpanu.

În celelalte meciuri din grupa României, Danemarca a învins Irlanda de Nord cu 1-0, în deplasare, iar Ucraina a dispus cu 2-0 de Finlanda, tot în deplasare.

În clasament, pe primul loc se află Danemarca, 19 puncte (7 jocuri), urmată de România, 16 p (7 j), Finlanda, 7 p (7 j), Ucraina, 7 p (6 j), Irlanda de Nord, 6 p (7 j), Malta, 1 p (6 j).

Următoarele meciuri vor avea loc pe 9 octombrie, Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România şi Malta – Danemarca. (Foto: FRF)

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *