Decizie radicală luată de Nicoleta Luciu după ani și ani. ”Vreau să-mi iau bun rămas”

Nicoleta Luciu și-a surprins toți fanii. Frumoasa vedetă s-a mutat. Anunțul l-a făcut chiar pe rețelele de socializare. Chiar dacă îndrăgita actriță s-a retras într-un colț de umbră ca să se poată ocupa doar de familia sa, în special de creșterea copiilor, artista surpinde cu un număr foarte mare de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte prezentă.

Nicoleta Luciu și-a pus la vânzare apartamentul

Astfel, Nicoleta Luciu își ține la curent aproape zilnic fanii și le aduce la actualitate toate evenimentele care i se petrec în viața sa. De curând, vedeta a anunțat că se va muta. Așadar, vedeta a distribuit pe pagina personală de Facebook, mai multe imagini unde este surprinsă fosta sa casă. Acesta a scris și o descriere unde a subliniat faptul că a hotărât să se mute împreună cu toți ceilalți membri ai familiei.

De altfel, Nicoleta Luciu și-a anunțat fanii că apartamentul său este de vânzare și chiar promite posibililor cumpărători că dacă vor alege această locuință vor fi foarte mulțumiți de alegere. Din mărturisirea făcută de ea, se pare că Nicoleta Luciu a fost foarte atașată de locul unde a trăit, numindu-și apartamentul „ceva drag sufletului meu”.

„Vreau să-mi iau rămas bun de la ceva drag sufletului meu, apartamentul în care am avut multe amintiri frumoase. Ne-am mutat în alt oraș… și îl vând cui își dorește să atingă fericirea și nu numai…”, a scris Nicoleta Luciu pe Instagram.

Nicoleta Luciu și-a dat spre vânzare apartamentul

Nicoleta Luciu și-a dat spre vânzare apartamentul

Nu a durat mult până cânt, postarea ei a devenit virală și a adunat deja o mulțime de reacții și comentarii, semn că nu va dura foarte mult până ce apartamentul va avea noi proprietari.

Detaliul neștiut din viața Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu a ieșit din lumea showbiz-ului în urmă cu câțiva ani, atunci când a hotărât să se ducă la locul de origine al soțului său Zsolt Csergo și să trăiască alături de el și de copiii săi o viață fericită.

Nicoleta Luciu este fericita mămică a patru copii, Zsolt Junior (12 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (9 ani), cărora le oferă toată atenția și dragostea de care ea nu a beneficiat când a fost copil. De altfel, vedeta a avut o copilărie nefericită din cauza comportamentul agresiv al tatălui ei.

„Când știam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuțitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui. Nici lecțiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineața să-mi fac lecțiile pentru școală. Îmi era foarte frică de el”, spunea Nicoleta Luciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *