A murit cu un regret profund. Tatăl Mădălinei Manole nu a mai fost lăsat să-și vadă nepotul

Unul dintre cele mai mari regrete din viața tatălui Mădălinei Manole nu și-a găsit alinarea în timpul în care acesta a fost în viață, iar acum este mult prea târziu.

Ion Manole

Ion Manole a murit miercuri, 9 septembrie, după ce a intrat în stop cardio-respirator, fiind internat în stare gravă la spital în urmă cu câteva zile, infectat cu coronavirus.

Bărbatul a murit fără să-și cunoască nepoțelul, fiul Mădălinei, văzându-l pe acesta doar când era bebeluș, pe vremea când mama lui trăia, sau „în ziare”, cum însuși tatăl regretatei artiste a mărturisit.

Unul dintre cele mai mari regrete din viața lui Ion Manole

Așa cum recunoaște și fratele Mădălinei, Marian, în relația partenerului acesteia cu familia ei, „soțul face legea”, astfel că acesta nu a fost de acord ca de-a lungul timpului, fiul lui să aibă o relație apropiată cu membrii familiei din partea cântăreței.

foto: arhiva Click!

De la moartea Mădălinei, Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), de care îi este foarte dor, întrucât relaţiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când cântăreaţa a trecut în neființă.

„L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur…

Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: «Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?». A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, spunea acum două luni, cu lacrimi în ochi, tatăl artistei, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *