Giurgiuvenii din Ogrezeni au încredere în Cătălin Preda şi îl vor, în continuare, pe Marian Mina la Consiliul Judeţean Giurgiu

Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, candidat pentru un nou mandat, împreună cu echipa sa de campanie, dar şi cu deputatul Aida Căruceru, au fost prezenţi, miercuri, 9 septembrie, în comuna Ogrezeni.
Acolo, împreună cu Preda Cătălin, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei respective, şi susţinătorii acestuia au desfăşurat o amplă acţiune electorală.
“Mă cunoașteți bine și știți despre mine că sunt serios, respectuos, muncitor și apropiat de oameni. Vin în fața dumneavoastră cu onestitate și bună-credință. Am convingerea că sunt capabil să vă reprezint cu cinste. Sunt o persoană simplă și modestă, dar pentru comuna noastră am ambiții mari. Obiectivul meu este să îmbunătățesc calitatea vieții fiecărui locuitor al comunei!”, le-a spus Cătălin Preda sătenilor care l-au întâmpinat.
„Am încredere în Cătălin Preda! Are foarte multe proiecte de modernizare a comunei Ogrezeni, pe care giurgiuvenii care locuiesc acolo le aşteaptă de multă vreme! Împreună le vom duce pe toate la îndeplinire, aşa cum am demostrat deja că se poate, în cei 4 ani în care am condus Consiliul Judeţean Giurgiu!”, afirmă preşedintele Marian Mina.Produs de SC PROIMAGE GRUP SRL CUI MANDATAR 21200019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *