Noi vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu pilotul, la 7 ani de la accidentul care i-a dat viața peste cap

Au trecut deja 7 ani de la accidentul devastator în urma căruia fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a fost accidentat foarte grav. Acesta a avut un accident de schi. S-a lovit la cap, iar medicii încearcă de atunci să-l facă bine pe marele campion.

Au apărut vești noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

După accidentul devastator de la schi, marele campion de Formula 1 a intrat în comă, după care se pare că a avut loc o ameliorare a stării sale de sănătate, însă familia sa nu a oferit prea multe date. Michael Schumacher este îngrijit într-o vilă din Geneva, în care nu intră prea multă lume. Familia marelui campion este foarte discretă, așa că în casa respectivă intră foarte ăuâini oameni. Unul dintre aceștia însă este fostul șef al scuderiei Ferrari, Jean Todt.

Acesta l-a vizitat pe Schimi săptămâna trecută și a spus câteva vorbe despre cum l-a găsit pe fostul mare campion, ajuns la vârsta de 51 de ani. „L-am văzut pe Michael. Luptă în continuare. Toată lumea știe ce accident nefast a suferit și prin ce necazuri a trecut. Dar are o soție extraordinară alături, are copiii aproape.

Au apărut vești noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Au apărut vești noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

”Luptă în continuare”

Și eu încerc să-l ajut și să aștept momentul în care voi putea face ceva concret și atunci nu voi ezita” a spus Jean Todt, actualul președinte al FIA.

Vizita lui Jean Todt a avut loc înainte de Marele Premiu al Formulei 1 al Toscanei, transmis în direct la Digi Sport. Va fi cursa cu numărul 1000 pentru Ferrari, echipă care traversează o perioadă nu foarte bună, deoarece rezultatele încă se lasă aștepatate.

Între timp, pilotul Lewis Hamilton atacă recordurile lui Michael Schumacher de pe pista de Formula 1 și are șanse reale să le depășească. Hamilton se poate apropia la un singur succes de recordul de victorii deținut de Michael Schumacher dacă va triumfa pe circuitul de la Mugello.

„Cred că Lewis va bate toate recordurile lui Michael, este foarte talentat, foarte motivat, are cea mai bună mașină, cel mai bun motor. Sunt piloți complet diferiți, dar au aceeași pasiune care îi face pe amândoi extraordinari” a fost părerea lui Jean Todt.

Michael Schumacher a câștigat de 7 ori titlul mondial, are 91 de victorii, a prins podiumul de 156 de ori, are la activ 68 de pole position și are 8 victorii în același Premiu, în Franța.

Germanul a debutat în Formula 1 în sezonul 1991 la Jordan, echipa pentru care a concurat însă doar în Marele Premiu al Belgiei. Ulterior, s-a transferat la Benetton pentru finalul sezonului, rămânând la echipa pănă în 1995, când cucerise deja doua titluri de campion.

Din 1996 și până la retragerea survenită în 2006, Schumacher a concurat numai pentru Ferrari, dominând cu autoritate Formula 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *