Îl recunoști? A avut multe lipsuri în copilărie, dar azi este unul dintre cei mai de succes actori din showbiz

Acum este un actor de succes și un om de televiziune cunoscut în toată țara și merge în vacanțe ori de câte ori are timp. Lucrurile nu au stat mereu așa, deoarece s-a născut într-o familie numeroasă, iar probleme financiare erau la fel de multe.

Familia lui Pavel Bartoș a avut o copilărie plină de lipsuri, dar excelentă

Vorbim despre celebrul Pavel Bartoș, care a vorbit deschis despre copilăria sa săracă, dar foarte fericită. Are patru frați, dar neajunsurile au fost ulte, în copilărie. Actorul a spus că au locuit șase persoane într-un apartament cu două camere, dar nu regretă nimic.

Actorul și-a pierdut tatăl când avea 16 ani, apoi şi mama, dar amintirea lor e tot timpul prezentă în sufletul lui, pentru că datorită lor e astăzi un om de succes. Pavel Bartoş trăieşte cu regretul că nu îi mai are pe cei dragi aproape, dar și că nu le-a acordat mai din timpul său.

Familia lui Pavel Bartos a avut o copilarie plina de lipsuri, dar excelenta

Familia lui Pavel Bartos a avut o copilarie plina de lipsuri, dar excelenta

”Am avut foarte multe lipsuri, dar nu le-am simţit, pentru că au avut grijă să am o copilărie extraordinară”

“Tata a fost modelul meu în viaţă! De ce? Pentru felul în care avea grijă de familia noastră, pentru cum gestiona situaţiile. Cred că de două ori a ridicat palma la mine. Dar el avea un fel de fermitate, iar mama trebuia să aibă grijă de patru copii.

Ei mi-au inoculat dorinţa de a avea o familie. Datorită lor iubesc să am familie. Am avut foarte multe lipsuri, dar nu le-am simţit, pentru că au avut grijă să am o copilărie extraordinară. Mult timp, am stat şase persoane într-un apartament de două camere. Dar am avut o copilărie fericită. Din păcate, nu prea mai avem timp de cei din jur. Dacă îmi pare rău de ceva, e că n-am vorbit mai mult cu ai mei. Mă prindeau în timpul lucrului şi întrebam: «Da, mamă, e ceva urgent? Te sun eu după». Şi uneori trecea o zi sau două”, spune Pavel Bartoş pentru Adevărul.

Pavel Bartoș este plin de umor, iar emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV parcă nu ar mai fi la fel fără el. Actorul a prezentat emisiunea de talente încă de la primul sezon, iar acum tocmai ce s-a încheiat cel de-al 10-lea sezon. Face echipă de tot atâta timp cu Smiley, iar telespectatorii pur și simplu îi adoră. Pavel Bartoș este căsătorit și are trei fetițe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *