Mesajul surprinzător al lui Rareș Bogdan. “Acolo putem avea surprize neplăcute”. Județul din România unde nu va câștiga PNL

Rareș Bogdan este foarte încrezător în succesul pe care PNL îl va obține la alegerile locale din 27 septembrie. Prim-vicepreședintele PNL merge prin toată țara și vorbește cu candidații PNL. Acesta a spus recent localitățile unde va câștiga sigur PNL, dar a recunoscut că liberalii au o problemă la Vaslui și a dat ”vina” pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Rareș Bogdan a spus că la Vaslui PNL are șanse mici să câștige alegerile locale 2020

“Iaşiul este câştigător pentru PNL sută la sută. Păstrăm Suceava, câştigăm la Neamţ, foarte interesant, împotriva unuia dintre cei mai toxici baroni pe care îi are PSD, Ionel Arsene, un tip apărut din nimic şi care s-a transformat într-un baron de un grobianism cum rar mi-a fost dat să văd.

Acolo va câştiga Mugur Cozmanciuc. Vom câştiga într-un mod categoric Bacăul şi vom avea o surpriză foarte plăcută pentru români la Vrancea, acolo unde Marian Oprişan este în corzi. Voi fi două zile acolo, alături de Ion Ştefan şi de colegii noştri la Vrancea”, a spus Rareș Bogdan în timpul unei conferințe de presă susținută la Iași, potrivit News.ro.

Rares Bogdan a spus ca la Vaslui PNL are sanse mici sa castige alegerile locale 2020

Rares Bogdan a spus ca la Vaslui PNL are sanse mici sa castige alegerile locale 2020 și a cam dat vina pe Nelu Tătaru

”Nelu Tătaru a preferat să stea şi să facă o treabă de ministru foarte bună şi îl felicit”

Rareș Bogdan a dat de înțeles că PNL i-a cerut ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să se înscrie în lupta electorală pentru fotoliul de primar în Vaslui, dar acesta a refuzat și a preferat să rămână la conducerea ministerului.

Focşaniul este ca şi câştigat, dar trebuie să câştigăm şi Consiliul Judeţean. Ne batem şi la Botoşani, iar cu transferul lui Cătălin Flutur (primarul PNL de Botoşani – n.r.) vom lua şi Consiliul Judeţean. Dacă vă uitaţi pe hartă, mai avem Galaţiul unde George Stângă va câştiga.

Avem o problemă, deşi n-ar trebui să spun asta, dar fiind foarte sincer, recunosc că situaţia de la Vaslui este una complicată, deşi Mitică Buzatu ar trebui îngropat politic. Acolo putem avea surprize neplăcute. E singurul loc unde mă aştept la surprize neplăcute şi doar pentru că Nelu Tătaru a preferat să stea şi să facă o treabă de ministru foarte bună şi îl felicit. Dacă acolo ar fi candidat Nelu Tătaru, Mitică Buzatu ar fi fost aruncat la lada de gunoi a istoriei“, a mai afirmat Rareş Bogdan,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *