Adelina Pestrițu a făcut anunțul după 10 zile de absență din cauza Covid-19: „Mi-am terminat tratamentul“

Adelina Pestrițu (33 de ani) și-a luat o îndelungată pauză de online, după ce la începutul lunii a anunțat că este infectată cu noul coronavirus. Pe 13 septembrie, după 10 zile de tăcere, bruneta aduce lămuriri despre starea ei de sănătate.

Adelina Pestrițu

„Regret că nu am fost activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate, să revin alături de familia și de copilul meu. Nu e plăcut să fii bolnav. În perioada de izolare mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care urmează să-l urc pe blogul meu, în care vă povestesc detaliat despre această experiență. Până atunci, vreau să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul și mă simt mult mai bine. Ne revedem curând, sper eu, bine. Vă pup”, a spus Adelina Pestrițu pe contul său de Instagram.

foto: Instagram

Adelina Pestrițu a luat virusul de la un prieten asimptomatic

Marți, 1 septembrie, aproape de miezul nopții, Adelina Pestrițu (33 de ani) și-a șocat fanii de pe Instagram când a apărut, cu lacrimi în ochi, într-un InstaStory. Bruneta a anunțat că este infectată cu noul coronavirus. A doua zi, pe 2 septembrie, bruneta era deja internată și a venit cu lămuriri de pe patul de spital. Ea a declarat că a luat virusul de la un prieten asimptomatic. ”Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar am încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestrițu, extrem de afectată, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *